Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Skrastiņš: komanda, iespējams, pārdega, taču nekāda traģēdija nav notikusi

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kārlis Skrastiņš atzīst, ka Latvijas komandas spēlētāji ar pārlieku bijību izturējušies pret Krievijas komandas slavenībām, iespējams, komanda pārdegusi.

Sarunā ar žurnālistiem pēc spēles Skrastiņš gan uzsvēra, ka nekāda traģēdija nav notikusi un jāgatavojas nākamajām spēlēm.

"Gribējās, lai rezultāts būtu labvēlīgāks, pozitīvāks. Tās pirmās minūtes mums iegāza. Ne jau tas, ka nebijām gatavi, bet varbūt pārdegām, varbūt bijām pārāk nervozi. Pirmā spēle, un uzreiz tāds pretinieks. Varbūt kaut kā vajadzēja iespēlēties turnīrā," sacīja Skrastiņš.

Viņš norādīja, ka otrajā periodā brīžiem parādīta itin pieklājīga spēle. "Otrajā periodā, kad jau sākām kustēties, pieturēt ripiņu, atdot precīzākas piespēles, spēle aizgāja un drusku izlīdzinājās. Iesākām labi, bet tie pirmie vārti mūs drusku atslābināja. Pret krieviem nedrīkst atslābt. Viņi mums sameta trīs vārtus. Pēc tā spēle aizgāja tāda, kāda tā aizgāja. Neko darīt," turpināja komandas kapteinis.

Skrastiņš arī minēja, ka, salīdzinot ar iepriekšējām olimpiskajām spēlēm Turīnā, komanda ir progresējusi. "Protams. Mums trīs maiņas spēlē Krievijas līgā [KHL]. Tā ir otra spēcīgāka pasaules līga. Varam spēlēt, tā pārdegšana, iespējams, bija.. Cik pirms spēles runājām, ka nav ko baidīties.. Bet tur jau grūti iestāstīt. Sākums mums iegrieza," pastāstīja Skrastiņš.

"Spēlēt šeit varam. Pirmā spēle pagājusi, tagad varam atpūsties. Nekāda traģēdija nav notikusi," rezumēja komandas kapteinis.

Latvijas valstsvienība otrdien pirmajā spēlē olimpiskajā turnīrā ar 2:8 Vankūverā zaudēja Krievijas hokejistiem, kam pirmajā trešdaļā izdevās gūt trīs bezatbildes vārtus, bet pēdējā periodā tikpat daudz ripu Edgara Masaļska vārtos raidīt divu minūšu laikā.

Latvijas izlasē iemesto vārtu autori bija Herberts Vasiļjevs un Ģirts Ankipāns. Pasaules čempioniem krieviem pa diviem vārtiem guva Daniss Zaripovs un Aleksandrs Ovečkins.

Pēdējās divas spēles B grupas turnīrā Latvija aizvadīs piektdien un sestdien pret Čehiju un Slovākiju. Pēc Latvijas laika spēles notiks naktī attiecīgi uz sestdienu un svētdienu. Neatkarīgi no sekmēm grupas turnīrā Latvijas izlase saglabās cerības iekļūt ceturtdaļfinālā, tomēr augstāka vieta grupā ļautu iegūt relatīvi vājāku pretinieku pirmajā izslēgšanas kārtā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Hokeja valstsvienībai 2:8 pret Krieviju

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi