Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Skrastiņš: Nav viegli trešo spēli pēc kārtas iesākt ar mīnuss trīs

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kārlis Skrastiņš, kurš ieguvis dzelzs vīra reputācija, pēc 0:6 zaudējuma Slovākijai atzina spēlēšanu uz noguruma fona. "Neatceros, kad pēdējoreiz bijusi tāda sajūta. Kājas uz priekšu nenesa. Tās noteikti bija sekas tam, ka spēlējām divas dienas pēc kārtas. Pret Krieviju un Čehiju vajadzēja spēlēt lielos ātrumos, atdevām daudz spēka.

Sākums šoreiz bija labāks, jo pretinieks mūs neiespieda aizsardzības zonā. Pirmo ripu ielaidām mazākumā, nākamajos divos vārtu zaudējumos arī es varēju nospēlēt labāk, lai gan viņi tā trāpīja tuvējā "devītniekā"… Iedotu viņiem vēl vairākas ripas, nezinu, vai viņi vēlreiz varētu tā iemest."Neveiksmīgais spēles sākums lielā mērā arī ietekmējis mača turpmāko gaitu. “Nav viegli trešo spēli pēc kārtas iesākt ar mīnuss trīs, tāpēc jāuzteic komanda, ka cīnījās līdz galam. Arī Edža (Masaļskis) mūs pēc tam izglāba vairākās situācijās. Arī mums bija momenti, bet ripas "devītniekos" neielidoja."Slovākijas izlase šoreiz esot motivēta kā vēl nekad. "Gaboriks uz olimpiādi atbrauca ar savainojumu. Es domāju, ka tas par kaut ko liecina. Pēdējie pasaules čempionāti slovākiem bijuši neveiksmīgi, tāpēc Vankūverā  viņi noteikti grib reabilitēties. Šoreiz visi slovāki piekrita spēlēt izlasē. Šatans pirmās divas spēles traumas dēļ izlaida, bet pret mums, par spīti plaukstas savainojumam, jau spēlēja. Kad atsveicinājāmies, Šatans deva kreiso roku, jo labā vēl sāpot."Skrastiņš uzsver, ka galvenais tagad esot divas dienas atpūsties un sagatavoties nākamajai spēlei, kura būs pati galvenā. "Nedrīkstam nokārt galvas. Uz nākamo spēli jāiet laukumā tādā noskaņojumā, it kā uz tablo mums būtu jau mīnuss trīs. Ja būs ātrums, varam ar hokeja lielvalstīm cīnīties."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi