Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Štrombergs mājās brauks ar Hummer limuzīnu

Trešdien – 27.augustā, mājās no Pekinas olimpiskajām spēlēm ieradīsies pirmais olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanas vēsturē Māris Štrombergs un vēl 8 Latvijas olimpiskās delegācijas dalībnieki, Dienu informēja Latvijas Olimpiskās Komitejas sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Āķe – Vīksne

Ar Štrombergu kopā atlidos BMX braucēji Ivo Lakučs un Artūrs Matisons, kā arī smaiļotāji Krists Straume un Kristaps Zaļupe ar treneriem Genādiju Zujevu un Aigaru Aglenieku. Atlidos arī Latvijas Basketbola savienības prezidents Ojārs Kehris.

Puiši starptautiskajā lidostā „Rīga” ielidos pulksten 17:00 ar reisu no Helsinkiem. Savukārt 800m skrējējs Dmitrijs Miļkevičs atlidos no Amsterdamas pulksten 23:35.

Jau tagad zināms, ka sportistus pulksten 17:00 sagaidīs LOK prezidents Aldons Vrubļevskis, Izglītības un zinātnes ministrijas valsts sekretāra vietnieks sporta jautājumos Edgars Šneps, Valmieras rajona padomes priekšsēdētājs Vitauts Staņa, Valmieras domes priekšsēdētājs Inesis Boķis, kā arī LOK ģenerālsponsora a/s „Latvijas Gāze” un Starptautiskās Olimpiskās komitejas sadarbības partnera „Samsung” pārstāvji.

Pateicoties Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsponsoram a/s „Latvijas Gāze”, Olimpiskais čempions Māris Štrombergs, Ivo Lakučs, Artūrs Matisons un viņu ģimemes locekļi un tuvākie draugi uz Valmieru dosies deviņpadsmitvietīgā „Hummer” limuzīnā, lai tiktos ar saviem līdzjutējiem un atbalstītājiem arī Valmierā.  

Uz svinīgo sagaidīšanu lidostā tiek aicināti sportistu atbalstītāji un līdzjutēji!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi