Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Vācietis Nīfnekers kļuvis par Red Bull Crashed Ice pasaules čempionu

Kvebekā 120 000 skatītāju klātbūtnē par Red Bull Crashed Ice pasaules čempionu kļuva vācu slidotājs Martins Nīfnekers.Par Kvebekas posma uzvarētāju kļuva kanādietis Kails Kroksals, bet Minhenes posma uzvarētājs un nākamais pasaules čempions Nīfnekers finišēja otrajā vietā.Latvijas komanda (Dāvis Paipa, Ivans Kokins un Laila Dekmeijere-Trigubova) finālā neiekļuva, jo kvalifikācijā vajadzēja uzrādīt vienu no 64 labākajiem laikiem kungiem un vienu no 16 ātrākajiem dāmām.

Pēc kvalifikācijas Laila palika 18.vietā, Ivans 68.vietā, bet Dāvis 94.vietā. Pusfinālā no sacensībām nācās izstāties arī Red Bull Crashed Ice leģendai zviedram Jesperam Felderam, jo viņš krita un pamatīgi savainoja plecu. Vīriešu nobraucienos ātrums trasē pārsniedza 60 kilometrus stundā, tāpēc tuvāk finālam kritieni kļuva arvien bīstamāki.550 metrus garā Kvebekas trase ar 40 grādu kritumu bija pilna ar asiem pagriezieniem un šķēršļiem, kam jāpārlec pāri. Taču abosulūti visi sportisti bija sajūsmā par šo izaicinājumu, bet skatītāji Kvebekas vecpilsētas ielās uzgavilēja katram palēcienam un virāžai. "Atmosfēra bija vienkārši neticama. Ar taktiku vien šajās sacensībās nepietika, lai uzrādītu labu rezultātu. Palēcieni un sasitumi šeit pieder pie lietas," laimīgs pēc gūtās uzvaras bija Nīfnekers. Tā kā Red Bull Crashed Ice pirmo reizi ieguvis pasaules čempionāta godu, viņam tiek arī pats pirmais čempiona tituls šajā ekstrēmajā sporta veidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi