Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Vimbldonas čempionāta pirmā diena veiksmīga favorītiem

Sezonas prestižākā Grand Slam tenisa turnīra Vimbldonas čempionāta pirmajā dienā skaļu sensāciju nebija, informē sacensību rīkotāji.Jau iepriekš ziņots, ka pirmo kārtu pārliecinoši pārvarēja turnīra galvenais favorīts Rodžers Federers, bet par pirmo izsēto sportistu, kuram neizdevās pārvarēt pirmo kārtu, kļuva amerikānis Džeimss Bleiks (17.

), kurš atzina itālieša Andreasa Sepi pārākumu.Dienas turpinājumā vietu otrajā kārtā nodrošināja arī ar trešo numuru izsētais serbs Novāks Džokovičs, kurš ar 6:7 (8:10), 7:6 (7:1), 6:2, 6:4 pārspēja francūzi Žuljēnu Beneto. Pirmo kārtu pārvarēja arī spānis Fernando Verdasko (7.), zviedrs Robins Sēderlings (13.), Žo Vilfrīds Conga (9.), Marins Ciličs (11.) un Tomijs Robredo (15.).Dāmu turnīra pirmajā dienā problēmas neradās ar otro numuru izsētajai amerikānietei Serēnai Viljamsai, kura ar 6:1, 7:5 apspēlēja portuāli Neuzu Silvu. Divu Krievijas tenisistu divcīņā Jeļena Dementjeva (4.) ar 6:4, 6:1 pārspēja Allu Kudrjavcevu, bet baltkrievietes Viktorijas Azarenko (8.) pretiniece Severīna Bremonda Beltrama no Francijas pēc pirmā seta (2:6) izstājās. Arī dāmu turnīrā neveiksmi pirmajā kārtā piedzīvoja viena no izsētajām sportistēm - Aleksandra Vozņaka (23.) no Kanādas ar 6:4, 4:6, 4:6 piekāpās itālietei Frančeskai Šiavonei.Otrdien starts turnīrā paredzēts Latvijas tenisistiem Anastasijai Sevastovai (plkst.14.00) un Ernestam Gulbim (plkst.18.00), kuri tiksies attiecīgi ar Katrīnu Bondarenko un Rikardo Gedinu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi