Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Visi četri galvenie favorīti sasniedz Francijas Atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālu

Noskaidroti visi Francijas Atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālisti. Pirmdien labāko astoņniekā pārliecinoši iekļuva turnīra galvenais favorīts spānis Rafaels Nadals, bet pasaules ranga līderis Novāks Džokovičs atspēlējās pēc zaudējuma pirmajā setā. Jau otrdien cīņā par pusfinālu dosies arī Rodžers Federers un Davids Ferers, kuri izlikti attiecīgi ar otro un ceturto numuru.

Ceturtdaļfinālā iekļuvuši visi četri turnīra favorīti. Pasaules pirmā rakete Džokovičs astotdaļfināla pirmajā setā ar 4:6 piekāpās vācietim Filipam Kolšraiberam, taču nākamos trīs setus uzvarēja bez grūtībām – 6:3, 6:4, 6:4. Viņš nākamajā kārtā trešdien spēlēs pret citu vācieti Tomiju Hāsu, kurš ar 6:1, 6:1, 6:3 sakāva Mihailu Južniju no Krievijas.

Bez problēmām ceturtdaļfinālu sasniedza par māla karali iedēvētais spānis Rafaels Nadals, kurš trijos setos ar 6:4, 6:1, 6:3 pieveica japāni Kei Nišikori. Viņš cīņā par pusfinālu sacentīsies ar šveicieti Staņislasu Vavrinku, kurš dramatiskā cīņā ar 6:7 (5:7), 4:6, 6:4, 7:5, 8:6 pārspēja mājinieku Rišāru Gaskē.

Jau svētdien astotdaļfināla barjeru pārvarēja ar otro numuru izliktais šveicietis Rodžers Federers, kurš Grand Slam turnīros labāko astoņniekā ticis jau 36.reizi pēc kārtas. Tas gan nenācās viegli, jo mājinieks Žils Simons tika pārspēts vien piektajā setā ar 6:1, 4:6, 2:6, 6:2, 6:3. Arī ceturtdaļfinālā Federeram nāksies cīnīties pret Francijas tenisistu. Viņam pretī stāsies Žo Vilfrīds Conga, kurš līdzšinējās četrās kārtās nav zaudējis ne seta. Pēdējā no tām viņš ar 6:3, 6:3, 6:3 pieveica serbu Viktoru Troicki.

Vēl vienā ceturtdaļfināla pāri gaidāms spāņu duelis. Tomijs Rovredo jau vienā tādā uzvarēja, astotdaļfinālā atspēlējot divu setu deficītu un ar 6:7 (5:7), 3:6, 6:4, 6:4, 6:4 pieveicot Nikolasu Almagro. Viņš par vietu pusfinālā sacentīsies ar Davidu Fereru, kurš ar 6:3, 6:1, 6:1 sakāva Kevinu Andersonu no Dienvidāfrikas Republikas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi