Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Visi četri pludmales volejbola dāmu dueti nekvalificējas Grand Slam posma pamatturnīram

Visi četri Latvijas pludmales volejbola dāmu dueti otrdien piedzīvoja zaudējumu Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošā Grand Slam turnīra kvalifikācijas pirmās kārtas cīņās.

Kvalifikācijā ar 17.numuru izliktās Inguna Minusa un Inga Ikauniece ar rezultātu 1-2 (21:23, 21:12, 13:15) piekāpās austrietēm Valērijai Toiflai un Elizabetei Klofai, kuras izliktas ar 16.numuru.

Monta Strazdiņa/Alise Pastare, kurām kvalifikācijā bija piešķirts 32.numurs, ar 0-2 (4:21, 7:21) pārliecinoši zaudēja ASV sportistēm Lorēnai Fendrikai un Brūkai Hensonei, kuras izliktas ar pirmo numuru.

Savukārt ar 27.numuru izliktās Alise Lece un Marta Ozoliņa kvalifikācijas sacensību pirmajā spēlē ar 0-2 (18:21, 14:21) piekāpās Šveices sportistēm Tanjai Gorikanekai/Murīlai Gresli, kuram ticis sestais numurs.

Tikmēr Rūta Treija un Anete Briņķe, kurām bija piešķirts 31.numurs, ar 0-2 (14:21, 12:21) zaudēja Somijas duetam Emilijai un Erikai Nistromām, kuras kvalifikācijā izliktas ar otro numuru.

Lai iekļūtu pamatturnīrā, sportistēm bija jāpārvar divas kvalifikācijas kārtas.

Savukārt vīriešu konkurencē no kvalifikācijas sacensības sāks Haralds Regža un Armands Āboliņš, kā arī Toms Šmēdiņš un Edgars Točs, bet pamatturnīrā automātiski iekļuvuši Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvēji Mārtiņš Pļaviņš/Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins, kuri Londonas Olimpiādē ierindojās dalītā devītajā vietā.

Kā ziņots, Londonas olimpisko spēļu mačā par bronzu Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-1 (19:21, 21:19, 15:11) uzvarēja Ričardu Šuilu un Reineru Numerdoru no Nīderlandes.

Savukārt Samoilovs/Sorokins Olimpiādes turnīra astotdaļfināla mačā ar 0-2 (12:21, 17:21) zaudēja Jūliusam Brinkam un Jonasam Rekermanam no Vācijas, kuri vēlāk kļuva par olimpiskajiem čempioniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi