Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Visiem trim Latvijas pludmales volejbola pāriem pa uzvarai Eiropas U-18 čempionātā

Latvijas pludmales volejbola dueti Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, kā arī Raimonds Liniņš un Kārlis Kauliņš trešdien ar uzvarām sāka dalību Baltkrievijā notiekošajā Eiropas U-18 čempionātā. 

Ar septīto numuru izliktās Graudiņa un Kravčenoka sieviešu turnīra G apakšgrupas pirmās kārtas mačā ar rezultātu 2-0 (21:16, 21:10) pārliecinoši pārspēja zviedrietes Diānu Lundvalu un Hannu Remmi-Lāšoni, kurām ticis 26.numurs. 

Tomēr vēlāk trešdien otrajā cīņā Graudiņa un Kravčenoka ar 0-2 (16:21, 19:21) piekāpās Nīderlandes sportistēm Džojai Stabai un Jūlijai Voutersai, kuras izliktas ar 23.numuru. 

Pēc divām kārtām šajā grupā divas uzvaras ir austrietēm Monai Geslabauerai un Jūlijai Radlai, bet pa vienam panākumam izcīnījuši Latvijas un Nīderlandes dueti. 

Tāpat trešdien sieviešu turnīrā dalību uzsāka Linda Jākobsone un Paula Zirģele, kuras izliktas ar 29.numuru. Viņas pirmajā D apakšgrupas mačā ar 0-2 (14:21, 8:21) pārliecinoši piekāpās Darjai Rudikai un Nadeždai Makroguzovai no Krievijas, kuras izliktas ar ceturto numuru. 

Savukārt vēlāk Jākobsone/Zirģele izcīnīja pirmo uzvaru, ar rezultātu 2-0 (22:20, 21:19) pārspējot igaunietes Kertu Lākai un Hannu Pajulu, kuras sacensībās izliktas ar 13.numuru. 

Pēc divām kārtām latvietes šobrīd ieņem otro vietu grupā, dalot šo godu ar Igaunijas pārstāvēm, kuras arī divos mačos tikušas pie viena panākuma. Savukārt divas uzvaras tikpat spēlēs izcīnījušas krievietes Rudika un Makroguzova. 

Ceturtdien sieviešu pāri aizvadīs noslēdzošās - trešās - apakšgrupu spēles. 

Savukārt vīriešu turnīra pirmajā mačā sacensību desmitais pāris Liniņš un Kauliņš ar rezultātu 2-1 (21:23, 21:14, 15:11) salauza ar 23.numuru izlikto šveiciešu Floriana Brēra un Īva Hausenera pretestību. 

Vīriešu turnīrā noslēdzošās divas apakšgrupu turnīra kārtas notiks ceturtdien.

Pēc grupu turnīra vīriešu un sieviešu sacensībās katras apakšgrupas uzvarētāji uzreiz

kvalificēsies izslēgšanas turnīra otrajai kārtai, bet grupu otrās un trešās vietas ieguvēji spēkosies izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā. Apakšgrupu ceturto vietu ieguvēji dalību sacensībās noslēgs ar ieņemtu dalītu 25.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi