Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Znaroks: Pietrūka spēka, Masaļski nevainoju

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc 0:6 zaudējuma Slovākijai olimpisko spēļu grupas turnīra pēdējā spēlē rezultāta izskaidrošanai priekšplānā izvirzīja komandas fizisko gatavību. "Spēlēt divas dienas pēc kārtas ir grūti, turklāt ja vēl pretiniekos ir tik spēcīga komanda. Man gan nav skaidrs, kāpēc mums ir neparocīgāks spēļu grafiks, nekā Slovākijai.

Kad komandas tika sadalītas pa grupām, mēs reitingā bijām virs Slovākijas, respektīvi, Latvijas grupā ir trešā, Slovākija – ceturtā komanda. Tad man ir jautājums, kāpēc pirms grupas izšķirošās spēles Slovākijai bija vienas dienas atpūta, bet mums jāspēlē otro dienu pēc kārtas?"Ielaistajās sešās ripas Znaroks nevainoja vārtsargu Edgaru Masaļski. "Edžu nekādā gadījumā nevar vainot. Jā, iespējams, viņu spēlētāji bija izpētījuši, ka vajag mest pa augšu, taču viņi arī lieliski trāpīja. Tāpēc jau arī šīs komandas slovāki spēlē NHL."Kaut arī jau 10.minūtē bija 0:2, Latvijas izlases treneris šoreiz nenorādīja uz slikti aizvadītām spēles pirmajām minūtēm. "Devām uzdevumu aktīvi spēlēt pret viņu aizsargiem, jo zinājām, ka viņiem ir tikai trīs pāri. Ar pašatdevi viss bija kārtībā, diemžēl slovāki ļoti meistarīgi izmantoja vārtu gūšanas iespējas. Tā ir jāmāk trāpīt “devītniekā” kā viņi to izdarīja. Akcentējām arī to, ka sākumā vajag izvairīties no noteikumu pārkāpšanas, tomēr pirmo ripu ielaidām spēlējot skaitliskajā mazākumā."Znaroks vēlreiz uzsvēra, ka neizprot cilvēkus Latvijā, kuri izrāda sašutumu par izlases rezultātiem. "Lasu atsauksmes internetā un brīnos, vai tiešām cilvēki nesaprot, pret kāda līmeņa komandām spēlējam!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi