Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Zvonarjova Sevastovai izrādās pārāk ciets rieksts

Indianvelsas WTA Masters turnīra trešajā kārtā Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ar 2:6, 3:6 piekāpās pašreizējai turnīra čempionei Verai Zvonarjovai no Krievijas, vēsta turnīra rīkotāji.Cerīgais spēles sākums - iespēja lauzt pretinieces servi jau pirmajā geimā - izvērtās par smagu turpinājumu.

Zvonarjova aizstāvēja breikbumbu un turpinājumā savas serves priekšrocību izmantoja pārliecinoši. Turpretī Sevastovai pirmajos divos savas serves geimos nācās atspēlēt desmit (!) breikbumbas. Kaut arī pretiniece nevienu no tām neizmantoja, cīņas gaitu lauzt neizdevās - pie rezultāta 2:3 Zvonarjova guva punktu pie Sevastovas serves (2:4), bet pirmā seta izskaņā krieviete izmantoja vienu no divām setbumbām, panākot 2:6.Otrajā setā Latvijas tenisistei nedaudz labāk veicās cīņa pie savas serves, tomēr pretinieces pozīcijas apdraudēt neizdevās. Šoreiz Sevastova pretiniecei tikai reizi deva iespēju gūt punktu pie savas serves, taču Zvonarjova to izmantoja, panākot 3:1. Tas izrādījās izšķirošs un Krievijas tenisiste uzvarēja ar 6:3.Nākamajā kārtā Zvonarjova cīnīsies ar krievietes Anastasijas Pavļučenkovas un austrālietes Samantas Stosūras divcīņas uzvarētāju.Sevastova par iekļūšanu trešajā kārtā nopelnīja 80 punktus WTA pasaules rangā, kā arī 18 740 ASV dolāru prēmiju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi