Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Barcelona zvaigzne Mesi atzīst, ka nezina, kur spēlēs nākamsezon

Spānijas futbola kluba Barcelona argentīniešu zvaigzne Lionels Mesi, kurš pirmdien piekāpās portugālim Krištianu Ronaldu balsojumā par pasaules gada labākā futbolista titulu, nezina, kur spēlēs nākamajā sezonā, jo futbola tirgus ir neparedzams.Pagājušajā nedēļā pēc tam, kad Sporta arbitrāžas tiesa (CAS) paturēja spēkā Barcelona komandai piemēroto aizliegumu vienu gadu iegādāties jaunus spēlētājus, no amata tika atbrīvots Barcelona sporta direktors Andoni Subisareta, bet par savu aiziešanu no kluba vadības paziņoja arī tā leģendārais aizsargs Karless Pujols.

Barcelona prezidents Hoseps Marija Bartomeu tā rezultātā sezonas beigās nozīmējis kluba vadības pirmstermiņa vēlēšanas, medijos lielā ātrumā izplatoties baumām par nesaskaņām komandas iekšienē.Mesi pēc svētdienas Spānijas čempionāta mača uzsvēra, ka ne uz brīdi nav apsvēris iespēju pamest komandu, medijos izskanējušo informāciju par pārcelšanos uz Angliju nosaucot par meliem. Tāpat viņš kategoriski noliedza, ka starp komandas galveno treneri Luisu Enriki un futbolistiem pastāvētu kādas nesaskaņas."Vienmēr esmu teicis, ka noslēgšu savu karjeru Barcelona komandā un pēc tam savā dzimtajā Argentīnas klubā, taču es nezinu, kur spēlēšu nākamajā sezonā," pirmdien pēc Ronaldu uzvaras balsojumā izteicās Mesi, šķietami nedaudz atkāpjoties no paša iepriekš paustā. "Kā nesen teica Ronaldu, futbolā ir iespējams viss."Mesi kopš 2009.gada _Ballon d'Or jeb Zelta bumbu bija ieguvis četras reizes pēc kārtas, bet tagad to divreiz pēc kārtas saņēmis Ronaldu, allaž atstājot Mesi otrajā vietā."Nekad neesmu apsvēris domu pamest Barcelona _komandu. Esmu dzirdējis medijus sakām, ka mans tēvs ir runājis ar Mančestras City un Londonas Chelsea. Tie visi ir meli. Saku to tāpēc, lai visi zinātu patiesību," pirms tam svētdien uzsvēra Mesi.Tiek ziņots, ka Mesi pašreizējā līgumā atrunātā futbolista izpirkuma summa ir 250 miljoni eiro. Ņemot vērā viņa ikgadējo algu, piecu gadu līguma noslēgšana ar futbolistu viņa tīkotājiem izmaksātu 350 miljonus eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi