Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Chelsea Čempionu līgu sāk ar sešiem gūtiem vārtiem, Neimars un PSG Glāzgovā iesit piecus

Anglijas čempionvienība Londonas Chelsea, kā arī Francijas vicečempione Parīzes Saint-Germain(PSG), otrdien ar pārliecinošām uzvarām sāka šīs sezonas UEFA Čempionu līgas apakšgrupu turnīru.

Pārliecinošāko panākumu guva Chelsea, kura C apakšgrupas cīņā Azerbaidžānas futbolam vēsturiskā mačā ar 6:0 (2:0) mājās uzvarēja Agdamas Qarabag komandu. Azerbaidžānas komanda UEFA Čempionu līgas grupu kārtā spēlē pirmo reizi, kamēr Chelsea turnīrā atgriezās pēc gada pārtraukuma.

Uzvarētājiem vārtus guva Pedro Rodrigess, kurš bija precīzs jau piektajā minūtē, Davids Zapakosta, Sezars Azpiliketa, Tjemū Bakajoko, Mišī Bacuaji un Maksims Medvedevs, kurš mača beigās bumbu ieraidīsa savos vārtos.

Tikmēr citā C apakšgrupas spēlē Itālijas klubs AS Roma mājās spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar spāņu vienību Madrides Atletico.

Savukārt viena no bagātākajām Eiropas komandām PSG, kura šovasar par 222 miljoniem eiro nopirka brazīlieti Neimaru, B apakšgrupā ar 5:0 (2:0) viesos sagrāva Skotijas čempioni Glāzgovas Celtic. Parīziešiem divus vārtus guva Edinsons Kavanai, pa reizei izceļoties Neimaram, Kiljanam Mbapē, kurš arī tika iegādāts par ļoti lielu naudu, bet reizi bumbu savos vārtos ievirzot Mikaēlam Lustigam.

Vēl šajā grupā titulētā Minhenes Bayern no Vācijas ar 3:0 (1:0) uzvarēja beļģu Briseles Anderlecht.

Vēl A apakšgrupā Mančestras United no Anglijas, ar 3:0 (1:0) uzvarēja Šveices Basel, bet Krievijas klubs Maskavas Spartak viesos ar 2:1 (0:0) bija labāks pār Portugāles Benfica no Lisabonas.

Tikmēr D apakšgrupā Spānijas klubs Barcelona mājās ar 3:0 (1:0) uzvarēja pērnās sezonas finālisti Turīnas Juventus, kataloņu kluba labā divas reizes izceļoties argentīniešu zvaigznei Lionelam Mesi, kamēr citā mačā portugāļu vienība Lisabonas Sporting visos ar 3:2 (3:0) uzvarēja Pireju Olimpiakos no Grieķijas.

Iepriekšējās sezonas UEFA Čempionu līgas finālā otro gadu pēc kārtas uzvarēja Madrides Real, kas izšķirošajā spēlē ar 4:1 sagrāva Turīnas Juventus.

Spāņu klubi Čempionu līgā triumfējuši četrus gadus pēc kārtas, trīs reizes par labākajiem kļūstot Madrides Real vīriem.

UEFA Čempionu līgas grupu kārtā 32 komandas ir salozētas astoņās grupās. Pēc divu apļu cīņām katras grupas divas labākās vienības iekļūs izslēgšanas spēlēs.

Čempionu līgā vasarā piedalījās arī Latvijas čempione Jūrmalas Spartaks, taču kvalifikācijas otrajā kārtā, no kuras arī sāka dalību, zaudēja Astana komandai no Kazahstānas, kura pēc tam arī netika grupu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi