Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Gulbenes futbolisti svarīgo virslīgas čempionāta spēli pret Daugavpils Daugavu nevarēs uzņemt savā laukumā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Sacensību daļa trešdien notikušajā sēdē lēma, ka svarīgā Latvijas virslīgas čempionāta 35.kārtas spēle starp Gulbeni un Daugavpils Daugavu nevarēs risināties Gulbenes pilsētas stadionā.

Svētdien paredzētajā spēlē izcīnot uzvaru, Daugavas futbolisti priekšlaicīgi nodrošinās sev pirmo valsts čempionu titulu kluba pastāvēšanas laikā, bet neizšķirta vai zaudējuma gadījumā zelta medaļu liktenis, visticamāk, noskaidrosies pēdējā kārtā.

Pamatojoties uz LFF Sacensību organizācijas komitejas lēmumu, gaidāmā spēle nevar tikt organizēta ne Gulbenes stadionā, ne arī Daugavpilī.

Par nespēju uzņemt maču savā stadionā Gulbenes komanda rakstiski informējusi LFF, bet Daugavas kluba stadionā spēle nevar notikt sportisku apsvērumu dēļ.

Ceturtdien Gulbenes komandas pārstāvji paziņoja, ka mačs notiks iepriekš plānotajā laikā plkst.14:00 NSB Arkādija laukumā ar mākslīgo segumu.

Jau iepriekšējās kārtas mačs pagājušajā nedēļā, kurā Gulbene uzņēma Liepājas metalurga komandu, vietējā stadiona zālāja sliktā stāvokļa dēļ varēja tikt pārcelts, tomēr spēles dienā tika izlemts cīņu aizvadīt ar vienas stundas nobīdi.

Gulbenes klubam vēlāk par savlaicīgu laukuma nesagatavošanu tika piemērots 200 latu sods.

Kā ziņots, virslīgas čempionāta kopvērtējumā pēc 34 kārtām Daugavpils Daugavas kontā ir 74 punkti un tā par četriem punktiem apsteidz Ventspili un Skonto. Savukārt Liepājas metalurgs ar 67 punktiem ieņem ceturto vietu un vairs nepiedalās cīņā par čempionu titulu.

Piekto vietu kopvērtējumā ar 45 punktiem ieņem JPFS/FK Spartaks, bet Jūrmala ar 39 punktiem atrodas sestajā pozīcijā. Jelgava ar 29 punktiem ieņem septīto vietu, par trim punktiem apsteidzot Rīgas Daugavu un Metta/LU. Savukārt pēdējā, desmitajā, vietā ar 23 punktiem atrodas Gulbene.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi