Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jelgavas futbolisti iekļūst Latvijas kausa pusfinālā

Latvijas futbola klubs Jelgava trešdien viesos Viensviens Latvijas kausa ceturtdaļfināla mačā ar 2:1 (1:0) pieveica Daugavpils komandu.

Ar precīziem sitieniem jelgavniekiem abu puslaiku sākumā izcēlās Maksims Votinovs, un Jelgava Latvijas kausa pusfinālā pievienojās klubam Karosta. Mājinieku rindās precīzs no 11 metru atzīmes bija Marsiu Žuniors.

Pirmais puslaiks sākās ar aukstu dušu mājiniekiem. Jau mača otrajā minūtē pēc stūra sitiena izspēles visaugstāk pie vārtiem izlēca Maksims Votinovs, panākot 1:0 jelgavnieku labā. Puslaika turpinājumā vairāk uzbruka mājinieki, kuriem bija arī vairāki vārtu gūšanas momenti, taču Jelgavas futbolistus glāba vārtsargs Vladislavs Kurakins, neprecīzi mājinieku sitieni un aizmugures stāvoklis viesu spēlētājam.

Arī otrajā puslaikā viesi drīz pēc puslaika sākuma izcēlās ar gūtajiem vārtiem, un atkal tas bija Votinovs, kurš vēlreiz ar galvu no soda laukuma vidus iesita bumbu vārtos mača 50.minūtē - 2:0 viesu labā. Mača 59.gadījumā lieliska iespēja samazināt rezultāta starpību bija daugavpiliešiem. Aci pret aci ar Kurakinu nokļuva pat divi daugavpilieši uzreiz, taču vārtsargu neizdevās pārspēt.

77.minūtē par grūstīšanos viesu soda laukumā arbitrs parādīja dzelteno kartīti mājiniekam Namdi Činoso Oforam un Jelgavas kluba spēlētājam Staņislavam Mikicejam. Savukārt rezultāta starpību spēles 83.minūtē ar 11 metru soda sitienu samazināja Daugavpils brazīliešu leģionārs Marsiu Žuniors - 1:2. Daugavpilieši izmisīgi apsēda Jelgavas vārtus, taču bumba vārtos neielidoja. Uzbrukumiem soda laukumā pietrūka aukstasinīga risinājuma, un viesiem talkā nāca veiksme.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Viensviens Latvijas kausa ceturtdaļfināla spēle starp divām otrās līgas komandām Liepājas Karosta un Rīgas Caramba pamatlaikā noslēdzās neizšķirti 1:1 (1:0), bet pēcspēles sitienos ar 4:3 pārāki bija liepājnieki, pirmo reizi kvalificēdamies šī turnīra pusfinālam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi