Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Real bez Ronaldu negūst vārtus Mančestrā

Mančestras City un Madrides Real futbolisti otrdien ar bezvārtu neizšķirtu 0:0 noslēdza UEFA Čempionu līgas pirmo pusfināla spēli, kurā mājinieku lomā bija Anglijas premjerlīgas klubs.

Par spīti Real galvenā trenera Zinedina Zidāna dienu pirms mača apgalvotajam, Madrides klubs šo maču aizvadīja bez sava līdera Krištianu Ronaldu, kurš nebija pat iekļauts pieteikumā spēlei, spēli vērojot kopā ar komandas vadības pārstāvjiem. Tāpat pēc pirmā puslaika tika nomainīts otrs labākais viesu snaiperis Karims Benzemā. Arī City nācās veikt vienu maiņu, taču jau pirmā puslaika 41.minūtē, kad savainojuma dēļ maču turpināt nevarēja spāņu pussargs Davids Silva.

Abas komandas spēli aizvadīja piesardzīgi, tā arī nespējot gūt vārtus. Tiesa, mača beigu daļā tuvu panākumam bija Real futbolisti, taču City vārtsargs Džo Hārts atvairīja brazīliešu pussarga Kasemiru un portugāļu aizsarga Pepes bīstamos sitienus.

Madrides kluba futbolisti spēlē izdarīja četrus sitienus pa pretinieku vārtiem, kamēr laukuma saimniekiem tāds bija tikai viens.

Par spēles amizantāko brīdi var nosaukt viesu komandas trenera Zidāna nedienas, kuram jau otrajā Čempionu līgas mačā problēmas radās ar apģērbu, jo arī šoreiz spriedzi neizturēja francūža bikses.

Jau ziņots, ka portugāļu zvaigzne Ronaldu, kurš izlaida arī Karaliskā kluba iepriekšējo spēli sestdien Spānijas čempionātā, pirms nedēļas guva augšstilba muskuļa traumu, taču pirmdien Madrides kluba galvenais treneris Zinedins Zidāns apstiprināja, ka rezultatīvais uzbrucējs būs gatavs spēlei un dosies laukumā. Ronaldu piedalījās arī pirmspēles treniņā, tomēr laukumā viņš neparādījās.

Ronaldu šosezon Čempionu līgā ir guvis 16 vārtus, tikai par vienu precīzu sitienu atpaliekot no sava pirms divām sezonām sasniegtā turnīra rekorda, bet sezonā kopā visos turnīros viņš ir izcēlies ar 47 precīziem sitieniem.

Tikmēr City futbolistiem otrdien nācās iztikt bez viena no saviem balstiem Jajas Turē, jo kotdivuāriešu centra pussargam ir muskuļa trauma, ko viņš guva sestdien Anglijas premjerlīgas spēlē, kurā Mančestras klubs ar 4:0 mājās sagrāva Stokas City.

Atbildes spēle 4.maijā notiks Madridē.

Mančestras City UEFA Čempionu līgas pusfinālā spēlē pirmo reizi kluba vēsturē, jo līdz šim allaž bija izstājušies jau pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā. Savukārt titulētais Real šī turnīra pusfinālā ir iekļuvis sesto reizi pēc kārtas, lūkojot atkārtot pirms diviem gadiem gūto panākumu, kad tika finālā, pēc tam arī izcīnot prestižo trofeju.

Otras UEFA Čempionu līgas pusfināla dueļa pirmā spēle starp Madrides Atletico un Minhenes Bayern notiks trešdien. Jau ziņots, ka Atletico ceturtdaļfinālā uzveica un no tālākās cīņas izslēdza pērnā gada Čempionu līgas uzvarētājus Barcelona, bet Vācijas čempioni Bayern pārspēja Portugāles klubu Lisabonas Benfica. Arī šīs komandas divu spēļu summā uzvarēja ar 3:2.

UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs, izņemot finālu, uzvarētājs tiks noskaidrots divu spēļu summā, bet turnīra finālspēle 28.maijā norisināsies San Siro stadionā Milānā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi