Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Real kapteinis Ramoss: Priecājamies, ka Igaunija varēs izbaudīt komandas klātbūtni

Madrides Real futbolisti ir priecīgi, ka Igaunijā futbola līdzjutēji varēs izbaudīt zvaigžņotās spāņu komandas klātbūtni, preses konferencē pirms UEFA Superkausa spēles Tallinā sacīja vienības kapteinis Serhio Ramoss.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka trešdien Tallinā risināsies UEFA Superkausa izcīņa, kurā savā starpā spēkiem mērosies Spānijas futbola grandi Madrides Real un šo pašu pilsētu pārstāvošā Atletico.

"Man personīgi labāk patīk spēlēt tuvāk mājām, nevis pavadīt dienu ceļojot," preses konferencē noteica Ramoss. "Tallinā stadions ir mazāks kā Madridē, taču Real ir liels klubs ar līdzjutējiem visā pasaulē un esam priecīgi, ka tāda maza valsts kā Igaunija varēs izbaudīt mūsu klātbūtni."

Superkausa izcīņā tiekas abu Eiropas prestižāko klubu turnīru uzvarētājas. Real ir šīs sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētāja, bet Atletico triumfēja UEFA Eiropas līgā.

Jau ziņots, ka Real Čempionu līgas finālā ar 3:1 apspēlēja Anglijas premjerlīgas vienību Liverpool, bet Atletico Eiropas līgas noslēdzošajā mačā ar 3:0 pārliecinoši tika galā ar franču klubu Marseļas Olympique.

"Protams, vēlamies, lai mūsu līdzjutēji ir kopā ar komandu, taču tas neietekmēs spēles gaitu," noteica cits Real līderis Marsēlu. "Mēs neizvēlamies, kur aizvadīsim spēli, tomēr šī jebkurā gadījumā ir lieliska vieta. Esam šeit, lai uzvarētu un priecājos, ka varu piedalīties šajā mačā."

UEFA Superkausā pēdējās divas sezonas ir uzvarējusi Real, bet kopumā spāņu klubs tajā ir triumfējis četras reizes. Savukārt Atletico ir divkārtēja Superkausa uzvarētāja, pēdējo reizi to paveicot 2012.gadā. Visvairāk uzvaru Superkausā ir Barcelona un AC Milan klubiem, kuri katrs guvuši pa pieciem panākumiem.

Tikmēr Real galvenais treneris Hulens Lopetegi 2012.gadā kā Spānijas U-19 izlases treneris cīnījās Eiropas čempionātā. Spāņi togad bija vienā grupā ar Igauniju, izcīnot uzvaru pret mājinieci ar 2:0.

"Šo turnīru atceros ļoti labi. Tas bija lielisks un šobrīd esam priecīgi atrasties šeit. Ir interesanti, ka Igaunijā jau vienreiz esmu uzvarējis," sacīja Lopetegi.

Tikmēr Atletico galvenais treneris Djego Simeone noteica, ka komandas spēlētāji ir pilni entuziasma un gatavi uzvarēt. "Mums ir jābūt priecīgiem, ka Atletico komandā ir šādi spēlētāji. Finālā svarīgākais aspekts būs emocijas un šajā ziņā mēs esam gatavi."

Savukārt Atletico pussargs Koke norādīja, ka sagatavošanās šai spēlei bija neierasta. "Kopā sanācām dažādos laikos, taču tie, kuri komandā ir ilgāku laiku, zina kā sagatavoties mačam. Finālā mēs dosimies laukumā nedomājot par to, vai kāds trenējās mēnesi vai tikai divas dienas."

Šīs sezonas Superkausa izcīņā pirmo reizi tiksies komandas no vienas pilsētas. Tāpat Superkausa mačs pirmo reizi notiek kādā no Baltijas valstīm. Spēle risināsies A.Le Coq jeb Lillekula stadionā, kas tika atklāts 2001.gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi