Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Spartaka pāridarītāja Astana UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas trešajā kārtā uzvar Polijas čempionus Legia

Pēdējo trīs gadu spēcīgākais Kazahstānas klubs Astana, kas UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrajā kārtā no tālākās cīņas izslēdza Latvijas čempionvienību Jūrmalas Spartaku, trešdien ar uzvaru sāka trešo kvalifikācijas kārtu, mājās ar 3:1 (2:0) pieveicot Polijas klubu Varšavas Legia.

Astana aizvadīja labu pirmo puslaiku, kurā Žuniors Kabananga un Ivans Majevskis panāca 2:0, taču otrajā puslaikā Armando Sadiku vienus vārtus atguva. Punktu cīņai pielika mājinieki, izceļoties ganietim Patrikam Tvumasi, kurš bija precīzs kompensācijas laika ceturtajā minūtē.

Zīmīgi, ka bijušajam Jūrmalas Spartaka spēlētājam Tvumasi šie bija jau trešie vārti šī gada UEFA Čempionu līgas kvalifikācijā, jo viņš divas reizes izcēlās arī mačos arī Latvijas čempioniem, palīdzot Astana komandai divu spēļu summā uzvarēt ar 2:1.

Ar vārtu guvumu trešdien izcēlās arī pazīstamais Itālijas futbolists Mario Balotelli, kurš palīdzēja Francijas komandai Nice savās mājās spēlēt neizšķirti 1:1 (1:0) ar Amsterdamas Ajax no Nīderlandes.

Balotelli spēles 32.minūtē atklāja rezultātu, bet neizšķirtu 49.minūtē atjaunoja Ajax spēlētājs Donijs van de Bēks.

Tikmēr titulētais Skotijas klubs Glāzgovas Celtic mājās nespēja uzvarēt Norvēģijas čempioni Tronheimas Rosenborg, spēlei noslēdzoties bez gūtiem vārtiem.

Rezultatīvs duelis tika aizvadīts starp Beļģijas vienību Club Brugge un Turcijas klubu Stambulas Besaksehir. Mačā tika gūti seši vārti, taču uzvarētājs netiks noskaidrots, cīņai noslēdzoties neizšķirti 3:3 (2:0).

Club Brugge otrajā puslaikā nespēja nosargāt divu vārtu pārsvaru, jo turki 15 minūšu laikā guva trīs vārtus, divas reizes izceļoties Marsiu Mosoro. Vadībā Besaksehir bija tikai piecas minūtes, jo 79.minūtē Stefano Densvils atjaunoja līdzsvaru, gūstot savus otros vārtus spēlē.

Pie drošas uzvaras tikmēr tika Kijevas Dinamo futbolisti, kas mājās ar 3:1 (2:0) uzveica Bernes Young Boys no Šveices. Zīmīgi, ka pēdējie divi vārti šajā mačā tika gūti izskaņā, kad vispirms kompensācijas laika pirmajā minūtē viesi iesita goda vārtus, bet divas minūtes vēlāk Dinamo atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Pie uzvarām tika arī Izraēlas klubs Berševas Hapoel, kas mājās ar 2:0 (1:0) uzvarēja Razgradas Ludogorets no Bulgārijas, kā arī Rumānijas vienība Konstancas Viitorul, ar 1:0 (0:0) mājās apspēlējot Kipras čempionus Nikosijas APOEL.

Vēl Slovēnijas Maribor mājās ar 1:0 (0:0) uzvarēja Islandes čempioni Hafnarfjordur, bet Austrijas Salzburg spēlēja neizšķirti 1:1 (0:1) ar horvātu vienību Rijeka.

Atbildes spēles norisināsies nākamnedēļ, play-off kārtā iekļūstot komandām, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi