Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Spartaks uzvar vicelīderi Liepāju/Mogo un sper soli pretī virslīgas titulam

Pagājušās sezonas valsts čempioni Jūrmalas Spartaks sestdien svarīgā SynotTip Latvijas futbola virslīgas čempionāta mačā izbraukumā ar 2:1 (1:1) pieveica Liepāju/Mogo, sperot soli pretī vēl vienam titulam. Uzvaras vārtus Spartaks guva mača 82.minūtē, kad bumbu savos vārtos raidīja liepājnieku futbolists Sadī Gejs.

Abas komandas šo maču iesāka ļoti aktīvi, turklāt jau pēc desmit spēlētām minūtēm uz jūrmalnieku vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, ko realizēja Artūrs Karašausks. Tiesa, jau 13.minūtē Spartaks panāca izlīdzinājumu, kad vārtus guva Jevgēņijs Kozlovs.

Pirmā puslaika turpinājumā abas vienības apmainījās labām vārtu gūšanas iespējām, tomēr vārti netika gūti.

Otro puslaiku aktīvāk sāka Liepāja/Mogo, vēloties izcīnīt uzvaru un trīs punktus, kas ļautu kopvērtējumā pietuvoties Spartakam. Lai arī vairāk ar bumbu bija liepājnieki, viesi prasmīgi aizsargājās un ik pa laikam atbildēja ar bīstamiem pretuzbrukumiem.

Lūzuma punkts šai spēlei pienāca 82.minūtē, kad pēc stūra sitiena bumbu uz mājinieku vārtiem raidīja Spartaks futbolists Sjarhejs Pušņakovs, taču tā atsitās pret liepājnieka spēlētāju Geju un atrada ceļu vārtos. Pamatlaika atlikušajās minūtēs Liepāja/Mogo vienībai tā arī neizdevās atspēlēt vismaz vienus vārtus.

Šī abām vienībām virslīgā bija trešā tikšanās reize. Pirms tam ar 3:1 viesos uzvarēja Spartaks, kā arī bija reizi spēlēts neizšķirti.

Liepājas komanda pirms sestdienas spēles pēdējās četrās spēlēs bija guvusi trīs uzvaras un vienreiz spēlējusi neizšķirti, kas ļāva mīt uz papēžiem turnīra līderim Spartakam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi