Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Arsenal un Bayern futbolisti iekļūst Čempionu līgas ceturtdaļfinālā

Londonas Arsenal un Minhenes Bayern klubu futbolisti kā pirmie kvalificējušies UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālam. Astotdaļfināla atbildes spēlē Arsenal ar 5:0 pieveica Porto (divu spēļu summā 6:2), bet Bayern iekļuva nākamajā kārtā par spīti zaudējumam 2:3 viesos pret Fiorentina komandu (divu spēļu summā 4:4).

Ļoti pārliecinošu revanšu par zaudējumu pirmajā spēlē (1:2) savā laukumā guva Londonas Arsenal futbolisti, kuri cīņu aizvadīja bez sava savainotā kapteiņa Franseska Favregasa. Pirmajā pusstundā divas reizes Porto vārtsargu pārspēja dāņu uzbrucējs Niklass Bendtners.Otrajā puslaikā triju minūšu laikā ar vārtiem atzīmējās Samirs Nasri un Emanuels Ebue, bet jau kompensācijas laikā Bendtners ar precīzu 11 metru soda sitienu guva savus trešos vārtus mačā.Daudz dramatiskāks scenārijs bija spēlei Florencē. Rezultātu pirmā puslaika vidū atklāja Fiorentina kluba un Peru izlases uzbrucējs Huans Manuels Vargass, ar veiklu sitienu vārtos pāradresējot Bayern vārtsarga Buta neveiksmīgi atsisto bumbu.Nepilnas desmit minūtes vēlāk teicama izdevība panākt izlīdzinājumu bija Arjenam Robenam. Pēc mājinieku aizsargu kļūdas viņš palika viens pret Fiorentina vārtsargu Freju, kurš nodemonstrēja apbrīnojamu reakciju, atvairot spēcīgu sitienu no dažu metru attāluma.Otro puslaiku jau krietni aktīvāk sāka Florences kluba futbolisti. Pirmo desmit minūšu laikā divas labas iespējas neizmantoja Džilardino. Toties ar asprātīgu piespēli viņš asistēja savam partnerim Stevanam Jovetičam, kurš savu izdevību izmantoja – 2:0.Fiorentina futbolisti divu vārtu pārsvaru saglabāja tikai sešas minūtes. Pie sānu līnijas eleganti nospēlēja Riberī un atspēlēja bumbu Markam van Bommelam, kurš no 20 metriem trāpīja pašā vārtu apakšējā stūrī. Rezultāts divu spēļu summā kļuva neizšķirts 3:3.Nākamo piecu minūšu laikā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. Vispirms produktīva izrādījās vēl viena Džilardino un Jovetiča saspēle, bet jau nākamo Bayern uzbrukumu ar izcilu tālsitienu vārtu augšējā stūrī pabeidza Robens, izvirzot savu komandu vadībā divu spēļu summā.Atlikušajā laikā Minhenes kluba futbolisti pretuzbrukumos bija tuvāk vārtu guvumam nekā laukuma saimnieki, kuri gan nedaudz vairāk kontrolēja bumbu. Neizšķirts divu spēļu summā bija izdevīgs Bayern komandai, kas bija guvusi vairāk vārtu viesos.Trešdien notiks divas citas astotdaļfināla atbildes spēles: Manchester United – AC Milan un Madrides Real – Lyon.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināls

Fiorentina – Bayern 3:2 (1:0). Vargass (28.), Jovetičs (54., 64.) – van Bommels (60.), Robens (65.)
Divu spēļu summā 4:4, pēc viesos gūto vārtu noteikuma 1/4finālā iekļūst Bayern

Arsenal – Porto 5:0 (2:0). Bendtners (10., 25., 90.+1 (11m)), Nasri (63.), Ebue (65.)
Divu spēļu summā 6:2.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi