Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Baltijas futbola līgas fināls būs 25.oktobrī Skonto stadionā

2008. gada ''Triobet'' Baltijas futbola līgas vienīgā finālspēle ir plānota sestdien, 25. oktobrī, ''Skonto'' stadionā, aģentūru BNS informēja šā turnīra koordinators no Latvijas Futbola federācijas Maksims Raspopovs.

Finālā spēlēs ''Skonto'' un FK ''Ventspils'' vai ''FBK Kaunas'' no Lietuvas. Trešdien Ventspilī notiks atbildes pusfināls. Diemžēl abas komandas tajā atkal nebūs savos labākajos sastāvos, jo daudzi futbolisti izsaukti uz savu valstu izlasēm. FK ''Ventspils'' nometnē uz Latvijas izlasi izsaukti Andris Vaņins, Deniss Kačanovs, Igors Savčenkovs, Vladimirs Koļesņičenko un Andrejs Butriks, uz Gruzijas izlasi - Zurabs Mentešašvili, uz Moldovas - Igors Cigirlašs. No ''FBK Kaunas'' uz Lietuvas izlases treniņnometni devušies Irmants Zelmiks, Lins Pilibaitis, Kestutis Ivaškevičs, uz Senegālas valstsvienību - Paskāls Mendī.

''Šis [8. oktobris] bija vienīgais datums, kurā varēja ielikt šo spēli,'' sacīja Raspopovs. ''Ļoti labi saprotam, ka tas nenāk par labu turnīram. Bet, ja par komandu vājinātajiem sastāviem pirmajā spēlē - tad par to jājautā komandu treneriem,'' viņš piebilda.

Piedevām stipri vājinātajiem komandu sastāviem spēles sākums Ventspils Olimpiskā centra stadionā darbdienā noteikts pulksten 15, jo spēles arēnā joprojām nav stacionāra mākslīgā apgaismojuma.

Arī ''FBK Kaunas'' un FK ''Ventspils'' pirmajā pusfinālspēlē, kas beidzās 1:1, komandas nebija spēcīgākajos sastāvos, jo Lietuvas klubs gatavojās spēlei Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) kausa izcīņā pret ''Sampdoria'' (Itālija), savukārt FK ''Ventspils'' pamatsastāvs - ļoti svarīgajai spēlei LMT virslīgā pret ''Liepājas metalurgu''.

Otrā pusfināla pārī, kurā tikās FK ''Rīga'' un ''Skonto'', pirmā spēle nemājīgajā ''Daugavas'' stadionā neraisīja publikas interesi, savukārt atbildes spēlē ''Skonto'' stadionā FK ''Rīga'' sastāvā laukumā devās pārāk jauni un nepieredzējuši spēlētāji, jo labākie futbolisti protestēja pret neizmaksātajām algām.

''Triobet'' Baltijas futbola līgas organizatori izpilddirektora vācieša Kristiana Hapela vadībā pēc šā gada sacensībām nolēmuši ņemt lielāku pauzi un atsākt turnīru tikai 2009. gada rudenī ar jaunu sistēmu, kad 16 komandas aizvadīs izslēgšanas spēļu turnīru, kas beigsies 2010. gadā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi