Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Baltkrievijas klubs iekļūst UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā

Borisovas BATE klubs turpina pārsteigt šā gada UEFA Čempionu līgas turnīrā. Baltkrievijas klubs trešdien nospēlēja 1:1, bet divu spēļu summā ar 2:1 uzveica Sofijas Levski (Bulgārija) vienību un iekļuva Čempionu līgas grupu turnīrā. Kā zināms, kvalifikācijas otrajā kārtā BATE negaidīti uzveica Beļģijas klubu Anderlecht.

Negaidīti grupu turnīrā iekļuva arī Kipras čempionvienība Anorthosis, kas divus spēļu summā ar 3:1 apspēlēja Pireju Olympiacos. Pirmajā spēlē Kipras klubs savā laukumā uzvarēja ar 3:0.

Kijevas Dinamo arī otrajā spēlē sagrāva Maskavas Spartak (šoreiz - 4:1) un pārliecinoši iekļuva grupu turnīrā, divu spēļu summā uzvarot maskaviešus ar 8:2.

Bukarestes Steaua atbildes spēlē savā laukumā ar 1:0 pieveica Stambulas Galatasary un uzvarēja divu spēļu summā ar 3:2. Taču bez Turcijas klubiem Čempionu līgas turnīrs nepaliks - grupu turnīrā iekļuva Stambulas Fenerbahce, kas divu spēļu summā ar 4:3 pārspēja Belgradas Partizan.

Tikai papildlaikā guvuši vārtus, uzvaru ar 1:0 izcīnīja un grupu turnīram kvalificējās Liverpool klubs, kuram pamatīgu pretestību sagādāja Lježas Standart. Pirmajā spēlē rezultāts bija 0:0 un tā noslēdzās pamatlaiks arī atbildes mačā.

Grupu turnīrā iekļuva arī Basel (Šveice), Fiorentina (Itālija), Atletico (Spānija), Šahtar (Ukraina), Olympique (Francija) un Arsenal (Anglija) vienības.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi