Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Bleidelis pieļauj iespēju tiesāties ar Liepājas metalurgu

Futbolists Imants Bleidelis pieļauj iespēju vērsties tiesā pret sporta klubu "Liepājas metalurgs", jo tas pagaidām nav izmaksājis kompensāciju par līguma pārtraukšanu ar futbolistu, trešdien ziņo laikraksts "Latvijas Avīze".

Jau ziņots, ka "Liepājas metalurgs" atteicās no piecu futbolistu pakalpojumiem. Lēmumu pamatojot ar komandas sliktajiem rezultātiem, līgumi tika lauzti ar Bleideli, Andreju Rubinu un Ruslanu Mihaļčuku, bet vienošanās netika pagarināta ar Arturu Rimkeviču un Arkadiušu Klimeku.

"Latvijas Avīze" ziņo, ka Bleidelis pieļauj iespēju taisnību meklēt tiesā, jo liepājnieki par līguma laušanu negrasās izmaksāt kompensāciju. "Konsultēšos ar juristu, vai līguma laušana atbilst likumam," sacījis Bleidelis. Kontrakts ar "Liepājas metalurgu" viņam bija spēkā vēl uz pusotru gadu.

"Biju pārsteigts par komandas vadības lēmumu lauzt ar mani līgumu, motivāciju tā īsti nesapratu. Protams, rezultāti bija bēdīgi, bet pateikt, kurš spēlēja labi un kurš slikti, es neuzņemos. Pašam savu sniegumu grūti komentēt. Kopā ar komandu biju ne visā sagatavošanās posmā, taču nedomāju, ka tas atstājis paliekošas sekas. Es spēlēju daudz, 11 mačus aizvadīju no sākuma līdz beigām. Tas nozīmē, ka treneris man uzticējās. Kluba vadītāji skaidri un gaiši nepaskaidroja, kāpēc ar mani lauž līgumu. Teica, ka 11 spēlēs mans sniegums pēc piecu ballu sistēmas novērtēts ar divnieku, ar pieci - tikai vienā. Man tas šķiet smieklīgi - ja tu spēlē slikti, tad sēdi uz soliņa, tas taču ir loģiski. Bet mani laida laukumā," Bleidelim īsti nav skaidrs, kāpēc viņš tika atbrīvots.

Futbolistam esot pāris variantu tālākai karjeras turpināšanai citās komandās, taču viņš tos pagaidām neatklāj.

"Liepājas metalurgs" Latvijas čempionātā patlaban ieņem 6. vietu, bet Baltijas līgā izstājās pēc ceturtdaļfināla spēlēm. 17.jūlijā liepājniekiem paredzēts starts UEFA kausa izcīņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi