Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Britu avīzēm daudz drošu pretendentu Chelsea galvenā trenera amatam

Lielbritānijas avīzes pirmdien aktīvi nosauc dažādus, viņuprāt, drošus kandidātus Anglijas futbola kluba Chelsea galvenā trenera amatam, taču katram izdevumam ir savs viedoklis.Holandieti Gūsu Hidinku un Brazīlijas treneri Luišu Felipi Skolari par galvenajiem favorītiem nosauc Daily Mirror, norādot, ka tikai pašreizējie Krievijas un Portugāles valstsvienību galvenie treneri spētu daudzās kluba zvaigznes apvienot saskanīgā komandā.

Tiesa, Hidinks pagājušajā nedēļā norādīja, ka nekad nav apspriedis ar Romanu Abramoviču iespēju kļūt par viņa īpašumā esošā kluba galveno treneri. The Sun par iespējamu uzskata Žozē Morinju atgriešanos Londonā, jo trijos gados viņa vadībā Chelsea divreiz uzvarēja Anglijas Premjerlīgas čempionātā. Savukārt Sky Sports Morinju atgriešanos uzskata par pilnīgi neiespējamu, jo viņš došoties strādāt uz Itāliju.Tikmēr Daily Star vēsta, ka Chelsea vadība jau ir sazinājusies ar bijušo Barcelona galveno treneri Franku Rijkārdu. Turpretim Daily Telegraph jaunā galvenā trenera lomu atvēl velsietim Markam Hjūzam, kurš izcēlies darbā ar Blackburn Rovers futbolistiem. Daily Telegraph favorītu sarakstā vēl ir Roberto Mančīni no Milānas Inter un Horvātijas valstsvienības galvenais treneris Slavens Biličs.Jau ziņots, ka Anglijas Premjerlīgas vicečempions un Čempionu līgas finālists Chelsea sestdien paziņoja par komandas galvenā trenera Avrama Granta atlaišanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi