Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Euro 2012 izlašu vizītkartes. Ukraina: Runā, ka iesācējiem veicas

Šis būs Ukrainas izlases pirmais starts Eiropas čempionāta finālturnīrā, kuru _dzelteni zilajiem _ir tas gods šogad uzņemt savās mājās, cerot, ka savu stadionu sienas viņiem palīdzēs izšaut tā, kā to izdevās izdarīt Pasaules kausa izcīņā 2006. gadā, kad viņi kā debitanti spēja iekļūt ceturtdaļfinālā.

Ukrainas izlases lielākā problēma ir pirmā numura jautājums, jo viens pēc otra no sastāva izkrita divi vārtsargi Aleksandrs Šovkovskis un Andrejs Dikaņs. Aizsardzībā līnijā laukumā izies kvartets Aleksandrs Kučers, Jaroslavs Rakitskis (abi – Doņeckas Šahtar), Jevgēņijs Selins (Poltavas Vorskla) un Jevgēņijs Hačeridi (Kijevas Dinamo), viņu visu galvenie mīnusi ir starptautisko spēļu pieredzes un saspēlēšanās trūkums, jo nevienu no viņiem nevar nosaukt par nešaubīgu pamatsastāva spēlētāju, bet ir cerība, ka to varētu kompensēt pussargu spēle ar tās līderi Anatoliju Timoščuku (Minhenes Bayern) priekšgalā, kurš savā klubā ir spēlējis aizsardzībā. 

Pussargu pozīcijās laukumā varētu iziet arī divi paši apdāvinātākie jaunie spēlētāji Andrijs Jarmolenko (Kijevas Dinamo) un Jevgēņijs Konopļanka (Dņipropetrovskas Dņipro), kā arī tālsitienu meistars Aleksandrs Alijevs (Kijevas Dinamo), bet priekšplānā būs vissaspēlētākais duets no diviem Andrijiem – Voroņina (Maskavas Dinamo) un Ševčenko (Kijevas Dinamo). Savukārt Ukrainas izlases treneris Oļegs Blohins zina, kā uzvarēt lielākajos futbola turnīros. 

Spēlētājs, kuram sekot līdzi: Jevgēņijs Konopļanka ir viens visspilgtākajiem savas paaudzes futbolistiem, kura trumpji ir ātrums un māka apspēlēt viens pret viens, viņš ne tikai var iesist vārtos, bet arī atdod lielu daudzumu rezultatīvu piespēļu. Tā kā viņš spēlē ne pārāk pazīstamā klubā, tad Eiropas čempionāts viņam ir iespēja sevi parādīt starptautiskajā arēnā.

Ukrainas izlases spēles D grupā:
Ukraina – Zviedrija 11. jūnijs plkst. 21.45 
Ukraina – Francija 15. jūnijs plkst. 19 
Anglija – Ukraina 19. jūnijs plkst. 21.45 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi