Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Futbola Virslīga: Skonto uzvar Liepājā un neatpaliek no līderiem

Latvijas virslīgas futbola čempionāta 14.kārtas centrālajā spēlē svētdien Skonto futbolisti ar rezultātu 1:0 (1:0) izbraukumā pārspēja _Liepājas metalurga _komandu. Šajā mačā vienīgos vārtus 29.minūtē guva Valērijs Šabala. Vēl vienu reizi Skonto komanda precīzi sita 80.minūtē, tomēr tad tiesnesis fiksēja aizmuguri.

Kā zināms, pēc iepriekšējā spēlē izraisītā kautiņa vairāki Skonto komandas spēlētāji saņēma diskvalifikācijas. Būtiskākais Rīgas kluba zaudējums ir trīs spēļu diskvalifikācija pamatvārtsargam Germanam Māliņam, kura vietā šo spēli aizvadīja komandas nomināli otrais vārtsargs Oskars Darģis, turklāt vārtus sargādams ar līdz galam neizārstētu rokas savainojumu.

Zīmīgi, ka pirmā apļa spēle Rīgā noslēdzās identiski - viesi, kas toreiz bija Liepājas metalurgs, uzvarēja ar rezultātu 1:0.

Vēl vienā kārtas spēlē pārliecinošu uzvaru izcīnīja čempionvienība Ventspils, kas ar rezultātu 4:1 (3:0) pārspēja Rīgas Daugava vienību.

Kā ziņots, pirmās trīs 14.kārtas spēles tika izspēlētas sestdien, kad Daugavpils Daugavas futbolisti savā laukumā ar 2:0 (1:0) uzvarēja šosezon ļoti neveiksmīgi spēlējošo Jelgavas komandu, JPFS/FK Spartaks viesos vēl pārliecinošāk ar 3:0 (1:0) pārspēja Gulbeni, bet bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) cīnījās Jūrmala un Metta/LU.

Kopvērtējumā līderpozīcijā ar 28 punktiem 14 spēlēs joprojām atrodas Daugavpils Daugava, bet tai ar 25 punktiem tagad seko Skonto un JPFS/FK Spartaks komandas, kas aizvadījušas attiecīgi 13 un 14 spēles. Ceturtajā vietā ar 23 punktiem 13 cīņās atrodas Ventspils, kamēr Liepājas metalurgs 12 spēlēs iekrājis 18 punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi