Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Futbolisti iekārtojas jaunās darbavietās

Satraukuma pilnas daudziem Latvijas futbolistiem ir 2009.gada pirmās nedēļas. Ekonomiskā situācija mūsu klubos daudzus spēlētājus mudina meklēt ūdeņus, kuros peldēt ir drošāk, tāpēc ne viens vien bijis gatavs braukāt uz daudzām pārbaudēm, upurējot treniņus, kuros tiek likti stingri pamati jaunajai sezonai (vai daudzās zemēs — sezonas otrajai pusei).

Vieniem laimējas vairāk, citiem mazāk, citi joprojām sēž uz koferiem. Pirmais lielo lozi izvilka Pāvels Mihadjuks (Skotijas Inverness), tad Staņislavs Pihockis (Bulgārijas Cherno More), lai arī abi nav bijuši pirmā kalibra spēlētāji. Lielākais jaunais talants Aleksandrs Cauņa līdz sezonas beigām izīrēts Anglijas Championship līgas klubam Watford, tādējādi krietni uzlabojot Skonto finansiālo stāvokli.

Azerbaidžānas klubā Gabala paliks cits eksskontietis Pāvels Doroševs, kas arī bijis valsts izlases kandidāts. Vēl viens vārtsargs Deniss Romanovs no Rumānijas pārceļas uz Čehiju un stāsies valsts čempionvienības Prāgas Slavia vārtos (pagaidām visdrīzāk tomēr pildīs otrā vārtsarga lomu).

Kā izrādās, Azerbaidžāna šobrīd ir gandrīz vai laimes sala. Uz turieni pārceļas arī demitkārtējais Latvijas čempions pussargs Vladimirs Koļesņičenko, kas karjeru turpinās vienā klubā ar Andreju Rubinu — Baku Inter. Līgums ar 32 gadus veco Latvijas izlases spēlētāju noslēgts līdz sezonas beigām. Azerbaidžānas čempionātā pēc pirmā riņķa Inter atrodas pirmajā vietā. 15.februārī Inter savā laukumā tiksies ar Olimpik, un šajā mačā Koļesņičenko jau varētu debitēt jaunās komandas rindās.

Pēdējās ziņas liecina, ka veiksmīgas pēdējās dienas bijušas Rēzeknes futbola audzēkņiem brāļiem Silagaiļiem. Artūru savās rindās labprāt redzētu Ukrainas kluba Kryvbas no Krivojrogas galvenais treneris Oļegs Tarans (toties vārtsargs Aleksandrs Koliņko Kryvbas nepaliks), bet Guntars varētu palikt Īrijas klubā Cork City — būs par ko fanot mūsu viesstrādniekiem!

Tomēr pagaidām neskaidrībā par savu tuvāko nākotni ir vēl vairāki Latvijas izlases kandidāti — bez jau minētā Koliņko arī Igors Stepanovs, Juris Laizāns, Ģirts Karlsons, Andrejs Butriks, Andrejs Perepļotkins. No tā, kā viņiem veiksies, lielā mērā būs atkarīga arī Latvijas izlases veiksme tuvākajās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi