Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Gauračs atzīts par futbola virslīgas septembra labāko spēlētāju

SynotTip Latvijas futbola virslīgas pērnā gada čempiones un šīs sezonas kopvērtējuma līderes Jūrmalas Spartaka uzbrucējs Edgars Gauračs atzīts par septembra mēneša labāko spēlētāju, bet labākā trenera gods ticis Riga stūrmanim Slavišam Stojanovičam, vēsta turnīra rīkotāji.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība Latvijas Futbola Virslīga aizvadītajā nedēļā izvirzīja piecus kandidātus septembra labākā spēlētāja balvai. Uz labākā spēlētāja balvu pretendēja Gauračs, RFS futbolisti Igors Kozlovs un Milans Slavičs, kā arī Riga pārstāvji Bogdans Vaščuks un Darko Lemajičs.

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumā par uzvarētāju kļuva Gauračs, kurš izkonkurēja četrus Rīgas klubu futbolistus. Gauračs balsojumā saņēma 43 balsis, otrais ar 40 balsīm bija igaunis Vaščuks, 19 punkti tika serbam Lemajičam, 16 punktus saņēma Kozlovs, bet pie astoņiem punktiem tika vēl viens Serbijas futbolists Milans Savičs.

Spartaka uzbrucējs Gauračs, kurš klubā pilda arī ģenerāldirektora pienākumus, septembra mačos izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, pa bumbai iesitot Metta/LU (3:1) un Riga (1:0) vārtos. Uzvaras vārti pret Riga komandu ļāva Spartakam nostiprināties kopvērtējuma tabulas galvgalī.

Savukārt serbu speciālista Stojanoviča vadītā Riga aizvadītajos septembra mačos spēja izcīnīt divas uzvaras pār titula pretendentēm Liepāju/Mogo (2:1) un Ventspili (2:0), bet mēneša izskaņā nācās zaudēt jūrmalniekiem.

Mēneša labākie Gauračs un Stojanovičs tiks sveikti ar piemiņas balvām un dāvanām no sporta preču veikala Sportland.

Par futbola virslīgas marta un aprīļa mēnešu labāko spēlētāju tika atzīts Gaurača komandas biedrs Jevgēņijs Kozlovs, kamēr labākā trenera balvu saņēma Ventspils stūrmanis Pols Ašvorts. Maijā par labāko tika atzīts Liepāja/Mogo uzbrukuma līderis Artūrs Karašausks, bet labākā trenera gods tika liepājnieku vadītājam Tamazam Pertijam, kamēr jūnijā Riga komandas pussargs Oļegs Laizāns tika atzīts par labāko spēlētāju, bet labākā trenera gods tika pašlaik jau atlaistajam rīdzinieku vadītājam Jevgēņijam Perevertailo.

Jūlijā par labāko tika atzīts Ventspils nigēriešu uzbrucējs Tosins Aijeguns, bet labākā trenera balvu otro reizi sezonā saņēma Ašvorts. Savukārt augustā otro reizi sezonā pie balvas tika J.Kozlovs, bet par labāko treneri tika atzīts jūrmalnieku stūrmanis Jozefs Vukušičs, kurš gan septembrī atstāja savu amatu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi