Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Grebis: Pietrūkst tikai Eiropas zelta futbolzābaka!

Latvijas Futbola federācijas (LFF) rīkotajā sezonas balvu pasniegšanas ceremonijā trīs apbalvojumus saņēma Liepājas metalurga uzbrucējs Kristaps Grebis. Viņam tika balvas kā LMT Virslīgas labākajam futbolistam un uzbrucējam, kā arī speciālbalva, kas tiek piešķirta čempionāta rezultatīvākajam spēlētājam.

Grebis šajā sezonā čempionātā guva 30 vārtus, kas viņu Eiropas rangā ierindo otrajā vietā. Pēc apbalvošanas ceremonijas Grebis sarunā ar Diena teica: "Tikko atgriezos no atvaļinājuma ārzemēs un biju pat piemirsis, ka ir šāds pasākums, tādēļ vēl jo patīkamāk. Esmu ļoti priecīgs. Tikko man teica viens paziņa, ka trīs balvas vienam futbolistam ir rekords. Tik daudz neviens vēl nebija saņēmis. Pietrūkst šogad tikai zelta futbolzābaka, ko pasniedz Eiropas čempionātu rezultatīvākajam spēlētājam!""Negribu solīt, vai nākamgad būs labāk, bet skaidrs, ka katra jauna sezona sākas ar jaunām cerībām. Nospēlēt labi - tā būs arī mana cerība. Domāju, ka šīs balvas pamatā liela loma ir trenerim, šķita, ka atbrīvojāmies viņa vadībā. Par nākotni nezinu, vēl ir spēkā līgums nākamo sezonu ar Liepājas metalurgu."Vitālijs Astafjevs saņēma zelta medaļu par aizvadītajām 158 spēlēm Latvijas izlasē, kas ir jauns Eiropas rekords: "Esmu ļoti pagodināts. Domāju, ka tas nav tikai mans personiskais panākums, bet visam Latvijas futbolam kopumā." Ilmāra Liepiņa balva, kuru saņem Latvijas jaunatnes labākais futbolists, tika Artūram Karašauskam: "Motivācija spēlēt labi ir liela arī tad, ja balvas nesaņem. Protams, ka pēc šāda apbalvojuma motivācija ir vēl augstāka. Esmu apmierināts, ka 17 gadu vecumā spēju gūt 10 vārtus 14 spēlēs virslīgā. Bēdīgi vien tas, ka savainojumi ļoti traucēja. Tagad trenējos ar Skonto, ļoti ceru, ka komandā arī palikšu."Oskars Kļava, LMT Virslīgas labākais aizsargs: "Kad pateica, ka jābrauc uz Rīgu, sāku nojaust, ka arī man arī būs kāda balva. Šogad izdevās stabila sezona. Parasti lielākie konkurenti uz šo balvu ir Kačanovas un Ivanovs, bet viņi dažādu iemeslu dēļ sezonu nebeidza Latvijā. Es vienmēr esmu bijis tas, kurš pienes klavieres, bet uz tām spēlē citi. Nevienā vecumā neesmu bijis izteikts talants, bijis labāks vai ātrāks par citiem. Allaž esmu bijis "darba zirgs"."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi