Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Īriem iesaka atcerēties pašu nepelnīti saņemto 11 m sitienu spēlē ar Gruziju

Bijušais Īrijas valstsvienības futbolists un Anglijas kluba "Ipswich Town" treneris Rojs Kīns iesaka par zaudējumu Francijai sašutušajiem tautiešiem atcerēties pašu izlases nepelnīti saņemto 11 metru sitienu spēlē pret Gruziju 2010.gada Pasaules kausa (PK) kvalifikācijas turnīrā.Februārī Īrijas izlase ar 2:1 uzveica Gruzijas valstsvienību, taču vienus vārtus guva pēc 11 metru soda sitiena, kura piešķiršanu Kīns nodēvēja par "vienu no vissliktākajiem mūžā pieredzētajiem tiesneša lēmumiem".

Pēc šīs spēles Īrijas Futbola federācija nesteidzās piedāvāt Gruzijai pārspēli, atgādināja Kīns."Ko sēsi, to pļausi," rezumēja Kīns. Viņš piebilda, ka tādēļ nav pamata īpaši sašust par Francijas izlases trešdien gūtajiem vārtiem pārspēlē par vietu PK finālturnīrā, lai arī tie tika gūti pēc Tjerī Anrī spēles ar roku.Jau ziņots, ka trešdien Parīzē Francijai neizšķirtu 1:1 pagarinājumā izdevās gūt pēc sava kapteiņa Anrī spēles ar roku, ko tiesnesis laukumā nepamanīja, taču futbolists vēlāk atzina. Divu spēļu summā ar 2:1 uzvarēja Francija un ieguva ceļazīmi uz PK finālturnīru Dienvidāfrikā.Īrijas futbola federācija Starptautiskajā Futbola federācijā (FIFA) iesniedza apelāciju, taču pārspēles iespēja tika noraidīta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi