Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Jūrmalas Spartaka kapteinis Gauračs kļuvis arī par kluba ģenerāldirektoru

Latvijas futbolists Edgars Gauračs kļuvis par Latvijas futbola čempionvienības Jūrmalas Spartaks ģenerāldirektoru, aģentūrai LETA pastāstīja kluba prezidents Spartaks Melkumjans.

Gauračs ģenerāldirektora pienākumu pildīšanu savienos ar futbolista karjeru, jo viņš joprojām ir Spartaka kapteinis. To, ka viņam jaunais amats netraucēs futbolista karjerai, patlaban 29 gadus vecais sportists apliecināja sestdien, ar vārtu guvumu palīdzot Jūrmalas komandai SynotTip Latvijas virslīgas desmitās kārtas spēlē cīnīties neizšķirti 1:1 ar ambiciozo Riga komandu.

"Lēmumu iecelt Gauraču ģenerāldirektora amatā pieņēmām, jo mums klubā līdz šim tāda nebija, bet man vienam ar visiem pienākumiem tikt galā nebija viegli," skaidroja Spartaka prezidents Melkumjans. "Citām komandām vadošajos amatos ir vairāki cilvēki, kamēr mums tā nebija, tāpēc ir labi, ka bija cilvēks, kuram es varu uzticēties."

Gaurača pienākumi ģenerāldirektora amatā būs saistīti gan ar Spartaka pirmo komandu, veicot arī sastāva komplektāciju, gan ar futbola akadēmijas darbību, norādīja Melkumjans.

Tikmēr pats Gauračs intervijā portālam life.ru sacījis, ka piedāvājumu kļūt par kluba ģenerāldirektoru pieņēmis bez lielas svārstīšanās. "Turpināšu spēlēt, taču priecājos, ka varu klubam palīdzēt arī šādā veidā. Tagad no rīta līdz vakaram es esmu iekšā darbā," sacīja futbolists

Spartakam Gauračs pievienojās 2014.gadā, taču pēc tam tika izīrēts Šveices klubam Aarau, kā arī pērn sezonas pirmo pusi uz īres tiesībām aizvadīja Liepājā, taču tad atgriezās Jūrmalas klubā, palīdzot vienībai pirmo reizi savā vēsturē triumfēt valsts čempionātā.

Kaut pērnais triumfs Spartaka komandai bija ļoti negaidīts, arī šosezon vienība rāda sekmīgu sniegumu un ar 21 punktu desmit spēlēs atrodas kopvērtējuma līderpozīcijā, tuvāko konkurenti Liepāja/Mogo apsteidzot par diviem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi