Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Kādreizējais Vācijas vārtsargs Lēmans izsprūk no 240 000 eiro soda par uzvedību uz ceļa

Kādreizējais Vācijas futbola izlases vārtsargs Jenss Lēmans izsprucis no 240 000 eiro liela naudas soda par diviem incidentiem uz ceļa, kas trešdien tika samazināts līdz 42 500 eiro.

Pašlaik 46 gadus vecais Lēmans sākotnēji tika apsūdzēts par saķeršanu aiz rīkles un cenšanos nodarīt miesas bojājumus citam autovadītājam 2014.gada novembrī. Ar divu advokātu palīdzību kādreizējais vārtsargs centās skaidrot, ka pēc ceļu satiksmes negadījuma juties apdraudēts.

"Jutu, ka viņš vēlējās taranēt mani. Es biju nobijies līdz nāvei," pauda kādreizējais Gelzenkirhenes Schalke 04, Dortmundes Borussia un Londonas Arsenal komandu vārtsargs, kurš pašlaik strādā par televīzijas ekspertu.

Tikmēr otrs braucējs liecinājis, ka Lēmans strauji bremzēja, izlēca no mašīnas, "kaut ko kliedza un saķēra mani aiz rīkles".

Balstoties uz viņa algu, Lēmans sākotnēji saņēma gandrīz ceturtdaļmiljonu eiro lielu naudas sodu, tomēr viņš iesniedza apelāciju, un tiesa trešdien atcēla visas apsūdzības.

Tomēr Lēmans saņēmis 42 500 eiro naudas sodu par citu incidentu, kas risinājās pērn, kad viņš atstāja ceļu satiksmes negadījuma vietu. 2015.gada septembrī Lēmans bija pasažieris mašīnā, kas cieta negadījumā. Viņš otras mašīnas šoferim iedeva nepatiesu savu adresi un nosauca sevi par "Gerhardu Lēmanu", izmantojot savu otro vārdu.

"Nu viss ir kārtībā," viņš pateica un atstāja negadījuma vietu pirms ieradās policija.

Savā karjerā Lēmans laikā starp 1998. un 2008.gadu aizvadīja 61 spēli Vācijas izlasē. 2003./2004.gada sezonā viņš aizvadīja visas spēles Arsenal rindās, kas premjerlīgā palika nepārspēta, bet kopā Anglijas galvaspilsētas vienībā aizvadīja 148 mačus. 2006.gadā viņš tika noraidīts no laukuma UEFA Čempionu līgas finālspēlē, kurā Arsenal ar 1:2 piekāpās Spānijas vienībai Barcelona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi