Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +18 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Krievijas mediji futbola izlasi salīdzina ar Buranovas vecmāmiņu ansambli

Krievijas sporta mediji, reaģējot uz valsts izlases neiekļūšanu Eiropas čempionāta finālturnīra ceturtdaļfinālā, naidīgi vērsušies pret valstsvienības galveno treneri Diku Advokātu un visiem spēlētājiem.

Kā ziņots, A apakšgrupas trešās kārtas spēlēs sestdien Čehija ar rezultātu 1:0 pieveica Poliju, bet Grieķija ar 1:0 pārspēja Krieviju, kas nozīmēja, ka ceturtdaļfinālu sasniedza komandas, kas pēc daudzu uzskatiem tika vērtētas kā vājākās šajā grupā - Čehija un Grieķija.

"Jūs salauzāt mūsu sirdis," vēsta tabloīds Tvoj Deņ, rakstu ilustrējot ar attēlu, kurā divi velni maisa Advokātu un visu komandu lielā katlā, kamēr populārais laikraksts Moskovskij Komsomoļec nācis klajā ar vēl agresīvāku virsrakstu - Nelieši!!!.

Tikmēr laikraksts Sovetskij Sport turnīrā notikušo raksturoja ar virsrakstu Tukša vieta.

"Ej pie velna, Advokāt", piebilda Tvoj Deņ, akcentējot, ka jau iepriekš bija zināms par izlases galvenā trenera pārcelšanos uz Nīderlandes klubu Eindhovenas PSV. "Spēlētāji domāja nevis par savas dzimtenes futbola prestižu, bet gan par saviem naudas bonusiem."

"Kad fani riskē ar visu, lai neatstātu jūs vienus dīvainos stadionos, jums nav tiesību zaudēt, it īpaši šādā veidā," piebilda laikraksts.

No tiem spēlētājiem, kuri jau svētdien atgriezās dzimtenē, smagāko kritikas devu saņēma komandas kapteinis Andrejs Aršavins.

"Viņa darbības laukumā parādīja ne tikai paša slinkumu - viņš vienmēr ir bijis slinks -, bet arī minimālas prasības pret savu sniegumu. Precīzāk sakot, prasību neesamību," vēsta Moskovskij Komsomoļec.

Tikmēr laikraksts Komsomoļskaja Pravda izlasi nodēvējis par Buranovas vectētiņiem, tādējādi salīdzinot komandu ar Eirovīzijas dziesmu konkursā startējušo Buranovas vecmāmiņu ansambli.

Savukārt Krievijas sporta ministrs Vitālijs Mutko centies ieturēt līdzsvarotāku pozīciju, izsakoties, ka iznākums rada vilšanos, tomēr visi spēlētāji ir centušies un darījuši, ko spējuši.

A apakšgrupā pēc trim spēlēm pirmo vietu ar sešiem punktiem izcīnīja Čehija, bet Grieķija ar četriem punktiem ieņēma otro vietu. Arī Krievijas izlase tika pie četriem punktiem, taču zaudējums savstarpējā spēlē pret Grieķiju to ierindoja trešajā pozīcijā. Polijas izlase turnīru noslēdza ar diviem punktiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK aicina sasaukt Nacionālās Sporta padomes sēdi

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Raimonds Lazdiņš aicina Nacionālās sporta padomes priekšsēdētāju Eviku Siliņu sasaukt Nacionālās sporta padomes sēdi, lai valstiskā līmenī pārrunā...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi