Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Kuriozs vārtu guvums Jelgavas futbolistiem atnes uzvaru pār Vetnspili

Jelgavas futbolisti sestdien SynotTip Latvijas futbola virslīgas desmitās kārtas spēlē savā laukumā guva itin kuriozus vārtus, kas ļāva ar 1:0 pārspēt Ventspils vienību, kamēr vēl vienā duelī Riga savā laukumā spēlēja neizšķirti 1:1 ar līderi Jūrmalas Spartaks komandu.

Mājinieki vadībā izvirzījās spēles 42.minūtē, kad pēc Mārča Oša tāla sāna auta iemetiena bumba nonāca pretinieku soda laukumā, pēc tam izspurdzot starp Ventspils vārtsarga Maksima Uvarenko kājām.

Tiesa, lai arī videoatkārtojumā šķita, ka bumba pēc sānu auta iemetiena skārusi vien Uvarenko kāju, spēles protokolā fiksēts, ka vārtus guvis Jelgavas komandas kapteinis Valērijs Redjko, kurš pirms tam par bumbu cīnījās gaisa divcīņā.

Pēc mača Mārcis Ošs, kurš šo spēli iepriekšējā mačā lauzta deguna dēļ aizvadīja ar sejas masku, intervijā portālam Sportacentrs.com atzina, ka Redjko viņam sacījis, ka bumbu ar galvu nav aizskāris

Spēle aizritēja līdzīgā cīņā. Tās sākumā laba izdevība bija viesu komandai, taču Eduards Tīdenbergs netrāpīja tuvējā vārtu stūrī, savukārt 24.minūtē Jelgavai bija nepieciešama piespiedu maiņa, jo Kevins Kaubers cīņā par bumbu ietriecās pretinieku vārtu stabā un guva savainojumu.

Pēc tam Jelgava 42.minūtē atklāja rezultātu, atpūtā ejot vadībā ar 1:0. Savukārt otrajā puslaikā jau nedaudz aktīvāka bija Ventspils komanda, kurai bija vairākas labas izdevības izraut neizšķirtu, taču tās galu galā neizdevās izmantot.

Tikmēr Rīgas Tehniskās universitātes stadionā aizvadītajā cīņā starp Riga un Spartaks komandām rezultāts tika atklāts 25.minūtē, kad no soda laukuma precīzs bija jūrmalnieku komandas kapteinis Edgars Gauračs, kuru pretinieki bija atstājuši vienatnē.

Šī mača ppirmajā dālā pārsvars bija valsts čempionei no Jūrmalas, taču spēles 50.minūtē Riga ieguva teicamu iespēju panākt neizšķirtu, jo sāncenši savā soda laukumā nogāza Ēriku Punculu. 11 metru soda sitienu realizēja Renē Miheličs, atjaunojot neizšķirtu.

Turpinājumā laukumā ritēja līdzīga spēle, abām komandām neizmantojot vairākas labas iespējas, cīņai tā arī noslēdzoties 1:1.

(ziņa papildināta ar informāciju par klubu Riga un Spartaks dueli)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi