Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Kurš spēlēs finālā pret Manchester United?

Šovakar Londonā, cīņā starp Chelsea un Liverpool komandām, noskaidrosies, kura komanda stāsies pretī Manchester United futbolistiem Čempionu līgas finālā, kas notiks 21.maijā Maskavā. Iepriekšējo abu komandu spēlē Liverpūlē (1:1), mājinieki tikai kompensācijas laikā izlaida no rokām uzvaru, kad, pēc Salomona Kalū centrējuma, Liverpool aizsargs Džons Ārne Rīse neveiksmīgi raidīja bumbu savos vārtos.

Chelsea galvenais treneris Avrams Grants pēc pirmās spēles atzina, ka viņa komanda ar šo neizšķirtu ieguva priekšrocības ko sniedz izbraukumā gūti vārti, tomēr atbildes spēle būs ļoti grūta. Liverpool vadītājs Rafaels Benitess savukārt neslēpa sarūgtinājumu par beigu notikumiem, atklādams, ka pēc spēles ģērbtuvē valdošo noskaņojumu var raksturot kā “milzīgu vilšanos”. Londonas Chelsea futbolistiem šovakar pietiek ar bezvārtu neizšķirtu, bet komandas vārtsargs Peters Čehs atklāj, ka spēlētāji savu skatītāju priekšā tomēr centīsies gūt vārtus, par 0:0 nosargāšanu sākot domāt vien tad, ja 85.minūtē rezultāts vēl nebūs atklāts. Petera Čeha lielākais bieds varētu būt Liverpool spāņu uzbrucējs Fernando Toress, kurš pirmajā pusfināla spēlē neizmantoja vairākas labas izdevības, bet esot gatavs “šovakar gūt pāris vārtus.”Viens no Liverpool trumpjiem ir pieredze Čempionu līgā, jo iepriekšējos trīs gados viņi divas reizes spēlējuši turnīra finālā, kurā abas reizes viņu pretinieks bija AC Milan. Pirms trim gadiem dramatiskā spēlē, pateicoties veiksmei 11 metru sitienu sērijā, uzvarēja Liverpool, bet pagājušajā gadā Milānas futbolisti revanšējās, uzvarot ar rezultātu 2:1. Chelsea tikmēr turpina dzīties pēc diviem zaķiem — bez Čempionu līgas londoniešiem vēl ir labas izredzes pacīnīties par Anglijas premjerlīgas titulu. No līderes Manchester United viņi atpaliek vien sliktākas gūto un ielaisto vārtu starpības dēļ, kamēr Liverpool futbolistiem pirmā vieta jau vairākas kārtas pirms sezonas beigām kļuva neaizsniedzama. Spēle Londonā pēc Latvijas laika sāksies 21.45 un jau pēc divām vai trim stundām būs zināmas abas komandas, kas 21.maijā spēlēs “angļu finālā” Maskavā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi