Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Latvijas izlases aizsargs Gabovs kļuvis par Fertova komandas biedru Polijā

Latvijas futbola izlases aizsargs Vladislavs Gabovs pievienojies Polijas komandai Kelces Korona, kurā jau spēlē arī pussargs Aleksandrs Fertovs, pavēstījusi spēlētāja pārstāvētā aģentūra BR-Sport.

Par Gabova došanos uz Polijas klubu un medicīnisko pārbaužu veikšanu tika vēstīts jau agrāk šonedēļ, bet tagad līgums noslēgts oficiāli.

Iepriekšējos divus gadus Gabovs aizvadīja četrpadsmitkārtējās Latvijas čempiones Rīgas Skonto sastāvā, bet februārī pievienojās Krievijas Nacionālās līgas, kas ir pēc spēka otrā stiprākā, klubam Saratovas Sokol. Tā sastāvā viņš laukumā izgāja piecos mačos.

Gabovs 2013.gadā tika atzīts par Latvijas SMScredit.lv Virslīgas futbola čempionāta sezonas labāko aizsargu.

Pirms tam labās malas aizsargs spēlējis tādās vienībās kā Metta/Latvijas Universitāte, Ventspils, Daugavpils Dinaburg un Daugava, tāpat divus gadus viņš pārstāvējis Igaunijas komandu Tallinas TVMK sastāvā.

Ventspils sastāvā Gabovs ir kļuvis par valsts čempionu, kā arī divas reizes izcīnījis Latvijas kausu futbolā.

Gabovs 17 spēles aizvadījis arī Latvijas futbola izlases sastāvā, piedaloties piecos no sešiem līdz šim aizvadītajiem 2016.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra mačiem.

Tikmēr Fertovs pagājušās sezonas pirmo pusi aizvadīja bez kluba, bet janvārī pārgāja uz Korona vienību, noslēdzot vienošanos līdz jūnija beigām ar iespēju to pagarināt vēl uz gadu.

Nesen 28.dzimšanas dienu atzīmējušais Fertovs pagājušā gada sākumā pievienojās Ukrainas čempionāta komandai Sevastopol, noslēdzot vienošanos uz diviem ar pusi gadiem. Tomēr vasarā pēc Krimas okupācijas klubs pārtrauca savu darbību, bet futbolisti tika pasludināti par brīvajiem aģentiem.

Kopumā viņš Ukrainas komandas rindās aizvadīja deviņas spēles, izceļoties ar trim vārtu guvumiem, bet jaunās sezonas pirmajā pusē Latvijas izlases pamatsastāva futbolistam tā arī neizdevās atrast jaunu komandu.

Tikmēr Korona sastāvā viņš pussezonas laikā kļuva par stabilu pamatsastāva spēlētāju, piedaloties 18 mačos.

Fertovs ir Skonto kluba sistēmas audzēknis, kurš Skonto pirmajā komandā spēlēja kopš 2008.gada līdz aizbraukšanai uz Ukrainu. Latvijas izlasē pussargs līdz šim aizvadījis 34 spēles, ar vārtu guvumiem neizceļoties.

Ar Latvijas futbolistiem bagāti pārstāvētajā Polijas čempionātā Korona nesen aizvadītajā sezonā ierindojās 11.vietā 16 vienību konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi