Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Turnīrs notiek gadu pirms 2018. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra, kas arī notiks Krievijā. Spēles šoreiz notiks Sanktpēterburgā (att. jaunais Zenit-Arena stadions), Maskavā, Kazaņā un Sočos.

Latvijas Televīzija pārraidīs FIFA Konfederāciju kausa izcīņas futbolā spēles

Latvijas Televīzija no 17.jūnija līdz 2.jūlijam kanālā LTV7 tiešraidē pārraidīs FIFA Konfederāciju kausa izcīņas futbolā spēles.

Kā pirmo 17. jūnijā plkst.17:45 skatītāji varēs vērot atklāšanas spēli starp turnīra saimnieci Krieviju un Jaunzēlandi. Dienu vēlāk, 18. jūnijā, LTV7 plkst:17:45 rādīs Portugāles - Meksikas dueli, bet plkst.20:45 Kamerūnas - Čīles spēkošanos. Kopumā līdz 2.jūlijam tiks aizvadītas 16 spēles un visas būs redzamas LTV7 ēterā.

Spēles komentēs Anatolijs Kreipāns, Ilvars Koscinkevičs un Andris Auziņš.

2017. gada FIFA Konfederāciju kauss būs desmitais Konfederāciju kausa turnīrs. Turnīru organizē Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA). Tas notiek gadu pirms 2018. gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra, kas arī notiks Krievijā. Spēles šoreiz notiks Sanktpēterburgā, Maskavā, Kazaņā un Sočos.

Turnīrā piedalās astoņas komandas — visu sešu konfederāciju čempioni, 2014. gada Pasaules čempioni Vācija, kā arī Krievijas izlase, kā rīkotājvalsts pārstāvji.

Astoņas komandas ir sadalītas divās apakšgrupās, pa četrām katrā. A grupā spēlēs Krievija, Jaunzēlande, Portugāle un Meksika. B grupā cīnīsies Kamerūna, Čīle, Austrālija, Vācija.

No katras grupas labākās divas komandas kvalificēsies pusfinālam, kuru uzvarētājas tiksies finālā, bet zaudētājas spēles par 3.vietu.

Šis turnīrs ir īpašs ar to, ka dažu nedēļu laikā katra kontinenta spēcīgākās izlases tiekas savā starpā un noskaidro labāko konkrētajā brīdī. Lielas ambīcijas ir Eiropas čempioniem portugāļiem, tāpat allaž tikai uzvara apmierinās Pasaules kausa ieguvējus vāciešus, spēcīgi būs dienvidnieki – Meksika un Čīle, bet varbūt savās mājās pārsteigs Krievija?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi