Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

LFF noraida Latvijas futbola titulētākā kluba Skonto apelāciju un neļauj startēt virslīgā

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Apelāciju komisija ceturtdien noraidījusi titulētā pašmāju kluba Rīgas Skonto apelāciju par lēmumu tam nepiešķirt licenci dalībai šī gada Latvijas SMScredit.lv Virslīgas čempionātā, kas nozīmē, ka komanda šajā turnīrā nestartēs, informē LFF.

Kā zināms, janvāra beigās LFF Klubu licencēšanas komisija nepiešķīra Skonto A licenci dalībai virslīgā, jo šis klubs nav izpildījis vairākus noteikumu punktus. Starp tiem ir atbilstoša stadiona un treniņbāzu neesamība un parādsaistības ar darbiniekiem.

Kā teikts LFF paziņojumā, Apelāciju komisija nolēmusi "pilnībā noraidīt Skonto 5.februāra apelācijas sūdzību par Klubu licencēšanas komisijas 29.janvāra lēmumu, ar kuru nolemts nepiešķirt Skonto licenci dalībai Latvijas SMScredit.lv Virslīgas čempionātā".

Skonto kluba valdes locekle Dace Grīnberga iepriekšējā nedēļā sarunā ar aģentūru LETA pauda cerību, ka ar spēlētājiem parādsaistības ir nokārtotas, turklāt esot panākta vienošanās ar stadiona un treniņbāzes īpašniekiem.

Tiesa, Grīnberga, kura savulaik bija Skonto ilggadējā īpašnieka Gunta Indriksona pārstāve, bet nesen iecelta futbola kluba valdē, atteicās nosaukt, kur būtu vienības nākamās sezonas treniņbāze un stadions.

Tikmēr licenci ieguvusi Rīgas futbola skola (RFS), kas kļuva par tās pretendenti pēc tam, kad LFF klubu licencēšanas komisija nolēma Skonto komandai nepiešķirt licenci. Lēmums piešķirts licenci RFS vienībai pieņemts vienbalsīgi.

Līdz ar to 2016.gada virslīgas čempionātā startēs Liepāja, Ventspils, Jelgava, Daugavpils, Jūrmalas Spartaks, Riga, Metta/Latvijas Universitāte un RFS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi