Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Liepājas metalurga futbolisti piedzīvo smagu zaudējumu Marijampolē

Kluba Liepājas metalurgs futbolisti Triobet Baltijas līgas pusfināla pirmajā spēlē trešdien viesos ar 0:3 (0:2) piekāpās Marijampoles komandai Sūduva.Spēles sākumā cīņa galvenokārt noritēja laukuma vidusdaļā, un abu komandu vārtsargiem darba bija maz. Puslaika vidū pēc Soloņicina stūra sistiena ar galvu bīstami sita Jemeļins, taču mazliet garām vārtiem.

Drīz pēc tam viņš guva savainojumu un tika nomainīts ar Savaļnieku.Puslaika izskaņa viesiem padevās pagalam neveiksmīga. Vispirms pēc ķīnieša Ļu Čao izpildītā brīvsitiena bumbu Viktora Spoles vārtos ar galvu ieraidīja Nerijus Radžus, bet trīs minūtes līdz pārtraukumam Čao asistēja 18 gadus vecajam Karolim Švedukam otro vārtu guvumā.Otro puslaiku liepājinieki sāka aktīvāk un biežāk bija ar bumbu, taču īstu draudu pie Sūduva vārtiem bija ļoti maz. Reālākais bija Soloņicina tālsitiens, kad bumbu aizlidoja pāri vārtiem.Marijampoles futbolisti atbildēja ar pretuzbrukumiem, kas bija krietni bīstamāki. 58.minūtē pēc Metalurga aizsargu kļūdas vienatnē pret Spoli izgāja Lukšis, taču sita vārtiem garām.12 minūtes līdz pamatlaika beigām sarkano kartīti izpelnījās Tamošausks, un Metalurgs palika skaitliskā mazākumā. Drīz pēc tam izgājienā kļūdījās Spole, un Lukšis guva trešos vārtus.Liepājas metalurga sastāvs: Spole, Kļava, Tamošausks, Jemeļins (Savaļnieks, 31.), Zirnis, Aleksejevs, Soloņicins, Rafaļskis, Spasojevičs (Rakels, 62.), Kalns, GrebisJau ziņots, ka pirmajā pusfinālā FK Ventspils futbolisti savā laukumā ar 2:0 (1:0) uzvarēja Tallinas Flora vienību.Atbildes spēles notiks 8. jūnijā Tallinā un 9.jūnijā un Liepājā. Baltijas līgas fināls paredzēts 4.jūlijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi