Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Liepājas metalurgs pirms spēles ar Jūrmalu godinās trīs bijušos futbolistus

Trešdienas vakarā pirms LMT Latvijas virslīgas čempionāta spēles Liepājas metalurga klubs godinās trīs bijušos futbolistus, kuri ierakstījuši savus vārdus Liepājas futbola vēsturē. Jāni Interbergu suminās 50 gadu jubilejā, kā arī godinās Viktoru Dobrecovu un Alekseju Krucu, kuri beidz futbolista karjeras, vēstī Latvijas Futbola federācija.

Intenbergs aizvadīja 12 sezonas Liepājas Zvejnieka sastāvā, kas cīnījās PSRS meistarsacīkšu 2.līgā. Viņš ir spēlējis arī divas sezonas PSRS čempionāta 1.līgas klubā Rīgas Daugava, divus gadus cīnījies Polijas čempionātā, kā arī pārstāvējis Liepāju Latvijas meistarsacīkstēs. Viņa futbolista karjera ilga 20 sezonas.

Oficiālās sacensībās viņš ir guvis vairāk nekā 200 vārtu, septiņas sezonas bijis Zvejnieka rezultatīvākais spēlētājs. 1997.gadā viņš kļuva par Liepājas metalurga galveno treneri, vēlāk strādājis par kluba jauno futbolistu treneri un šobrīd palīdz Genādijam Šitikam Latvijas U-21 izlasē.

Dobrecovs kopš 1993.gada spēlējis vairākās Liepājas komandās Olimpija, Liepāja, DAG-Liepāja, Baltika un Liepājas metalurgs (desmit sezonas), kopumā Latvijas virslīgā aizvadot 317 spēles un gūstot 168 vārtus (četras reizes bijis čempionāta labākais vārtu guvējs). Latvijas izlasē viņš nospēlējis 18 spēles.

Savukārt Krucs vārtsarga karjeru sāka Rēzeknes Vairogā, spēlējis komandās Universitāte un Rīga, bet 2001.gadā pievienojās Liepājas metalurgam. Kopumā virslīgā viņš nospēlējis 134 spēles, bet liepājnieku rindās - 99 cīņas, kopumā ielaižot 95 vārtus. Liepājnieku rindās palīdzēs izcīnīt Latvijas čempionu nosaukumu, piecas reizes kļūt par vicečempioniem, kā arī divreiz iegūt bronzas godalgas.

Trešdien liepājnieki savā laukumā uzņem Jūrmala-VV futbolistus. Spēles sākums plkst. 18.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi