Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Liverpool, Chelsea, Villareal un Bayern iekļūst Čempionu līgas ceturtdaļfinālā

UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēlēs vietu nākamajā kārtā otrdien nodrošināja Bayern, Villareal, Chelsea un Liverpool futbolisti, informē sacensību rīkotāji.

Pārliecinošu uzvaru savā laukumā izcīnīja Liverpool, kas savā laukumā ar 4:0 sagrāva karalisko Madrides Real. Jau mača sākumā vienu no vairākām labām iespējām vārtu guvumā pārvērta spānis Fernando Toress, panākot 1:0.

Pirmā puslaika vidū tiesnesis uz Real vārtiem nozīmēja apšaubāmu 11 metru soda sitienu par argentīniešu aizsarga Gabriela Hainces spēli ar roku. Šo iespēju izmantoja Liverpool kapteinis Stīvens Džerārds, kuram tā bija simtā spēle Čempionu līgā.

Jubilārs otrā puslaika sākumā pēc Raiena Babela piespēles gar vārtiem izcēlās vēlreiz, panākot 3:0. Punktu sagrāvei pielika rezervists Andrea Dosena, kurš mača izskaņā guva liverpūliešu ceturtos vārtus. Divu spēļu summā Liverpool uzvarēja ar 5:0.

Intriģējoša spēle notika Turīnā, kur vietējais Juventus uzņēma Londonas Chelsea, kam izbraukumā bija piekāpies ar 0:1.

Deviņpadsmitajā minūtē Vicenzo Jakinta izvirzīja vadībā mājiniekus, izlīdzinot rezultātu divu spēļu summā, bet pirmā puslaika pieliktajā laikā Mišels Esjēns panāca līdzsvaru uz tablo, kas nozīmēja, ka Juventus, lai iekļūtu nākamajā kārtā, jāgūst vēl divus vārtus.

Otrā puslaika vidū Alesandro Delpjero ar 11 metru soda sitienu vēlreiz izvirzīja vadībā mājiniekus, taču 83.minūtē Didjē Drogba atkal izlīdzināja rezultātu atrisinot divcīņas iznākumu Chelsea labā (2:2, divu maču summā 3:2 Londonas kluba labā).

Atēnās Panathinaikos futbolisti uzņēma Spānijas Villareal, ar kuru izbraukumā pirms divām nedēļām spēlēja neizšķirti 1:1. Pirmajā puslaikā Rosi guva vārtus viesu labā, taču mača arbitrs tos kļūdaini neieskaitīja. Otrā puslaika sākumā Villareal vēlreiz raidīja bumbu mājinieku vārtos (Ariels Ibagaza), taču Mancioss drīz vien panāca izlīdzinājumu gan spēlē, gan divu maču summā.

Uzvaras vārtus spēles 70.minūtē guva spāņu kluba uzbrucējs Hoseba Lorente, nodrošinot Villareal vietu ceturtdaļfinālā.

Bayern un Sporting mačā Minhenē intrigas praktiski nebija, jo pirmajā spēlē Portugālē vācieši bija uzvarējuši ar 5:0. Savā laukumā Bayern nebija saudzīgāki un satrieca pretiniekus ar 7:1.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva Lukašs Podoļskis, bet pa reizei izcēlās Bastians Švainstaigers, Marks Van Bomels, Miroslavs Kloze un Tomass Millers. Savos vārtos bumbu raidīja Portugāles kluba aizsargs Polga, bet vienīgo reizi Bayern vārtsargu pārspēja Žoau Moutinju. Divu spēļu summā Bayern triumfēja ar 12:1.

Trešdien astotdaļfināla atbildes spēles aizvadīs Madrides Atletico un Porto (pirmajā spēlē 2:2), Lyon un Barcelona (1:1), Arsenal un Roma (1:0), kā arī Inter un Manchester United (0:0).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

zxd

Liverpool treneris Benitess pārsteigts par sagrāvi pār Real

aa

Futbols

UEFA Čempionu līga, astotdaļfināls

Liverpool - Real Madrid 4:0 (2:0)
Vārti: Toress (16.), Džerārds (28. - 11m, 47.), Dosena (88.)
Divu spēļu summā 5:0

Juventus - Chelsea 2:2 (1:1)
Vārti: Jakinta (19.), Delpjero (74. - 11m); Esjēns (45.), Drogba (83.)
Divu spēļu summā 2:3

Panathinaikos - Villareal 1:2 (0:0)
Vārti: Mancioss (55.) - Ariels Ibagaza (49.), Hoseba Lorente (70.)
Divu spēļu summā 2:3

Bayern - Sporting 7:1 (4:1)
Vārti: Podoļskis (7., 34.), Polga (39. - s.v.), Švainstaigers (43.), Van Bomels (74.), Kloze (82. - 11m), Millers (90.); Žoau Moutinju (42.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi