Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Maikls Ouens savainojuma dēļ šosezon vairs nespēlēs

Ceļgala cīpslas savainojuma dēļ šosezon laukumā vairs nevarēs doties Manchester United futbola kluba uzbrucējs Maikls Ouens. Trauma arī pārsvītrojusi viņa cerības iekļūt Anglijas izlases sastāvā un piedalīties Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.Savainojumu Ouens guva svētdien Anglijas Carling kausa izcīņas finālspēlē pret Aston Villa (2:1).

Šajā mačā pieredzējušais uzbrucējs guva vienus vārtus, bet 42.minūtē tika nomainīts.Piektdien Manchester United kluba galvenais treneris sers Alekss Fergusons paziņoja, ka pirmdien futbolistam veiks operāciju. “Puisim tās ir briesmīgas ziņas un arī mums ļoti nepatīkamas. Diemžēl trauma ir nopietnāka nekā sākumā domājām,” piebilda treneris, kura rīcībā sezonas izskaņā palikuši tikai divi “štata” uzbrucēji – Rūnijs un Berbatovs.30 gadus vecais Ouens izlases sastāvā aizvadījis 89 spēles, pēdējo no tām – 2008.gada martā. Iepriekš Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello bija izteicies, ka uzbrucējs būs potenciālo izlases kandidātu lokā, ja regulāri spēlēs Mančestras kluba sastāvā.Ar Manchester United klubu Ouens negaidīti līgumu noslēdza pirms šīs sezonas sākuma. 31 spēlē viņš guva deviņus vārtus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi