Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Mančestras United piedzīvo kārtējo zaudējumu premjerlīgas mačā, apdraudot galvenā trenera van Gāla amatu

Anglijas futbola premjerlīgas grands Mančestras United sestdien 18.kārtas spēlē izbraukumā ar 0:2 (0:2) piekāpās Stokas City, tādējādi apdraudot komandas galvenā trenera Luija van Gāla amatu.

Šajā mačā spēles rezultātu 19.minūtē atklāja spāņu uzbrucējs Bojans Krkičs, kurš izmantoja United rupju kļūdu aizsardzībā. Ar to gan viesu likstas nebeidzās, un septiņas minūtes vēlāk City austriešu uzbrucējs Marko Arnautovičs panāca jau divu vārtu pārsvaru.

Atlikušajā mačā gaitā United nespēja atspēlēties un piedzīvoja zaudējumu ar 0:2.

Iepriekšējās trīs spēlēs Mančestras vienībai traumas dēļ nevarēja palīdzēt komandas kapteinis Veins Rūnijs, kurš šajā mačā gāja uz maiņu spēles otrā puslaika sākumā. Zīmīgi, ka Rūnijam šī bija 500.spēle United kreklā.

Anglijas premjerlīgas un UEFA Čempionu līgas turnīros kopā skaitot United piedzīvojusi četrus zaudējumus pēc kārtas. Iepriekšējo reizi komanda četrus zaudējumus pēc kārtas piedzīvoja vien 2001.gadā.

United jau vairāk kā mēnesi nav spējuši izcīnīt panākumu. Iepriekšējo reizi uzvaru Mančestras klubs izcīnīja 21.novembrī, kad viesos ar 2:1 pārspēja Watford.

Kā pirms nedēļas atzina pats van Gāls, tad, turpinoties neuzvarēto spēļu sērijai, viņš nav pārliecināts par to, vai saglabās savu amatu. Tikmēr Rūnijs pauda atbalstu van Gālam, sakot, ka "visa komanda ir aiz galvenā trenera muguras un atbalsta viņu".

Kā zināms, pagājušajā nedēļā šosezon neveiksmīgi spēlējošā Anglijas čempione Londonas Chelsea atlaida komandas galveno treneri Žuzē Mourinju.

Premjerlīgas kopvērtējumā līdere ar 38 punktiem 17 spēlēs ir Lesteras City, kas par diviem punktiem apsteidz Londonas Arsenal. Vēl par četriem punktiem mazāk ir Mančestras City rēķinā, bet Mančestras United ar 29 punktiem 18 mačos ir atkāpusies uz sesto pozīciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi