Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Mančestras United ar jaunu rekordu iekļūst 1/4 finālā

Mančestras United futbolisti ar 2:0 pieveica Milānas Inter vienību un iekļuva UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā.

Mājinieki United futbolisti jau spēles ceturtajā minūtē atklāja rezultātu, kad pēc Raiena Gigsa izpildītā stūra sitiena bumbu ar galvu vārtos raidīja Nemanja Vidičs.

Ļoti laba saspēle izdevās spēles 49.minūtē. Veins Rūnijs kreisajā malā mēģināja apspēlēt divus aizsargus, taču tad negaidīti izdarīja zibenību piespēli vārtu laukuma vidusdaļā, kurā izskrēja Krištianu Ronaldu un ieraidīja bumbu vārtos - 2:0.

Interesanti, ka United šī bija 21.spēle pēc kārtas Eiropas kausu turnīros, kurā mančestrieši nav piedzīvojuši zaudējumu. 20 spēles bez zaudējumiem ir aizvadījusi arī Turīnas Juventus komanda laikā no 1970. līdz 1972.gadam un tas notika UEFA kausa izcīņā. Pēdējo reizi United zaudēja 2007.gada UEFA Čempionu līgas pusfinālā, kad ar 0:3 zaudēja AC Milan.

Londonas Arsenal tikai pēcspēles 11 m sitienu sērijā pārspēja AS Roma vienību. Spēles pamatlaiks noslēdzās 1:0 par labu romiešiem (abu komandu pirmajā spēlē ar 1:0 uzvarēja Arsenal), jau spēles devītajā minūtē guva Huans. 11 m sitienu sērijā Arsenal uzvarēja ar 7:6.

Francūzis Tjerī Anrī guva divus vārtus, ievērojami sekmējor Barcelona kluba uzvaru ar 5:2 pār Francijas čempionvienību Lionas Olimpique. Tieši Anrī atklāja rezultātu spēles 25.minūtē, bet jau divas minūtes vēlāk viņš dubultoja Barselonas kluba pārsvaru. Lionels Mesi, Semjuels Eto'o un Saidu Keita guva pārējos vārtus barseloniešu labā, bet Francijas čempionu rindās ar rezultatīviem sitieniem izcēlās Žuninju un Žans Makouns. Divu spēļu summā Barcelona triumfēja ar 6:3.

Neizšķirti noslēdzās Porto un Madrides Atletico vienību cīņa. Pirmajā spēlē Madridē tika fiksēts neizšķirts 2:2, tādēļ pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem nākamajā kārtā iekļuva tieši Porto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi