Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Mesi nav gaidījis, ka Ronaldu pametīs Madrides Real

Argentīnas futbola zvaigzne un Spānijas granda Barcelona uzbrucējs Lionels Mesi negaidīja, ka slavenais portugālis Krištianu Ronaldu varētu pamest Madrides Real vai pievienoties Turīnas Juventus vienībai.

Jau ziņots, ka Real šovasar atvadījās no Ronaldu, kurš karjeru turpina Itālijas grandā Turīnas Juventus, taču trīs Itālijas čempionātā spēlēs vēl vārtus nav guvis.

"Biju pārsteigts, uzzinot par Ronaldu aiziešanu no Madrides vienības," Catalunya Radio paziņoja Mesi. "Nebiju iedomājies, ka viņš varētu pamest Real vai pievienoties Juventus, jo interesi par Ronaldu izrādīja vairāki klubi. Juventus ir ļoti laba komanda, taču biju pārsteigts."

Ronaldu pāreja bija sestā dārgākā vēsturē, jo Juventus nācās šķirties no aptuveni 100 miljoniem eiro, lai spēlētāju iegūtu savā rīcībā.

"Madrides vienība ir viena no labākajām pasaulē un viņiem ir spēcīgs sastāvs, taču Ronaldu aiziešana to noteikti ir padarījusi vājāku, kamēr Juventus ir kļuvusi par vienu no galvenajiem favorītiem, lai izcīnītu UEFA Čempionu līgas trofeju. Juventus jau iepriekš bija spēcīga vienība, bet tagad viņiem ir arī Ronaldu," noteica Mesi.

Tāpat argentīnietis pauda cerību, ka šogad ir pienācis laiks Barcelona komandai atgūt Čempionu līgas titulu, kas pēdējo reizi izdevās 2015.gadā, turklāt pēdējās trīs sezonās Spānijas klubs allaž apstājās ceturtdaļfinālos.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Ronaldu, horvāts Luka Modričs un ēģiptietis Mohameds Salāhs nominēti Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas aizvadītās sezonas (FIFA) gada labākā spēlētāja balvai. Savukārt ārpus šī saraksta palika Mesi, kurš nav ticis nominēts pirmo reizi kopš 2006.gada.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi