Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Minhenes Bayern izšķirošajā cīņā par vietu UEFA Čempionu līgas finālā uzņem Madrides Atletico

UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēlē šodien Vācijas bundeslīgas čempioni Minhenes Bayern uzņem Spānijas vienību Madrides Atletico.

Spēle Minhenē sāksies plkst. 21.45 pēc Latvijas laika un tiešraidē to translēs televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic.

Abu komandu pirmajā spēlē pirms nedēļas Atletico savā laukumā guva uzvaru ar rezultātu 1:0, sagādājot Bayern futbolistiem pirmo zaudējumu pēdējās 12 spēlēs. Tāpat sestdien Bayern bundeslīgas mačā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Menhengladbahas Borussia, nespējot priekšlaicīgi garantēt titulu.

Paredzams, ka šajā mačā Bayern sastāvā laukumā varētu atgriezties iepriekš traumētais Franks Riberī, bet komandai noteikti būs jāiztiek bez Nīderlandes izlases futbolista Arjena Robena un Holgera Badštūbera.

Iepriekšējās divas sezonas Minhenes klubs Čempionu līgā zaudēja tieši pusfināla stadijā un abas reizes ceļu uz finālu viņiem aizšķērsoja Spānijas klubi. Pirms diviem gadiem Bayern divu spēļu summā cieta sagrāvi pret Madrides Real, bet pērn viņus apstādināja Barcelona. Abas reizes uzvaras guvušās komandas vēlāk kļuva par čempionēm.

Tikmēr Atletico sestdien Spānijas čempionātā ar 1:0 savās mājās pārspēja Madrides Rayo Vallecano un turpina cīnīties par titulu, bet otrdienas mačā viņiem varētu palīdzēt arī iepriekš traumētais aizsargs Djego Godins.

"Daži cilvēki saka, ka esam aizsardzības stila komanda, tomēr mūsu mērķis Minhenē ir uzbrukt un gūt vismaz vienus vārtus," izteicies Atletico galvenais treneris Djego Simeone.

Kā ziņots, otras pusfināla sērijas pirmajā mačā Mančestras City nospēlēja 0:0 ar Madrides Real. Līdz ar to joprojām ir augsta iespējamība, ka otro reizi trīs gadu laikā UEFA Čempionu līgas finālā spēlēs divas Madrides komandas. Tāpat finālā iespējams duelis starp spāņu speciālista Hosepa Gvardiolas esošo un nākamo vienību - Bayern galvenais treneris Gvardiola pēc sezonas pievienosies City rindām.

UEFA Čempionu līgas izslēgšanas spēlēs, izņemot finālu, uzvarētājs tiek noskaidrots divu spēļu summā.

Čempionu līgas fināls 28.maijā norisināsies San Siro stadionā Milānā.

Pērn par UEFA Čempionu līgas titula ieguvēju kļuva Barcelona, kas finālā ar 3:1 pieveica Itālijas klubu Turīnas Juventus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi