Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Minhenes Bayern kapteinis Lāms 33 gadu vecumā noslēgs karjeru

Vācijas futbola granda Minhenes Bayern kapteinis Filips Lāms otrdien apstiprināja, ka pēc šīs sezonas noslēgs karjeru, tomēr piebilda, ka pagaidām nav gatavs kļūt par titulētās vienības sporta direktoru.

"Vakar paziņoju kluba vadībai, ka pēc sezonas beigšu spēlēt futbolu," otrdienas vakarā teica Lāms, kad bija palīdzējis Bayern komandai Vācijas kausa astotdaļfinālā ar 1:0 sīvā cīņā pieveikt VfL Wolfsburg.

"Katru dienu cenšos atdot visu labāko, kas man ir - katrā treniņā un katrā spēlē. Uzskatu, ka varu tā turpināt līdz sezonas beigām, bet ne ilgāk," teica titulētais 33 gadus vecais futbolists.

Zīmīgi, ka pagājušajā nedēļas nogalē Lāms aizvadīja savu piecsimto oficiālo spēli Bayern rindās, palīdzot bundeslīgas mačā cīnīties 1:1 ar Gelzenkirhenes Schalke 04.

No Vācijas izlases Lāms aizgāja jau 2014.gadā, kad bija palīdzējis tai triumfēt Pasaules kausā. Viņš 2014.gadā pagarināja līgumu ar Bayern uz četriem gadiem, kas līdz ar to būs spēkā arī gadu pēc šīs sezonas beigām.

"Vienmēr esmu vēlējies pats izlemt, kad pienācis laiks," pauda futbolists, kurš par Vācijas čempionu kļuvis septiņas reizes, ieguvis sešus Vācijas kausus, kā arī 2013.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā. Gandrīz visu savu karjeru - arī tās pirmsākumus - Lāms ir pavadījis Minhenes klubā, divas sezonas būdams izīrēts VfB Stuttgart klubam.

Vācijas izlasē Lāms 113 mačos guva piecus vārtus, palīdzot tai arī 2008.gadā aizkļūt līdz Eiropas čempionāta finālam.

Pašlaik ir vakants Bayern komandas sporta direktora amats, tomēr Lāms uzsvēra, ka vismaz pagaidām uz to nepretendēs. "Bija sarunas, kas ritēja labi, tomēr izlēmu, ka pagaidām nav īstais brīdis, lai kļūtu par sporta direktoru," piebilda futbolists.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi