Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mourinju kārtējo reizi atgādina par saviem pagātnes panākumiem

Pēc laimīgas Anglijas futbola kluba Mančestras United uzvaras UEFA Čempionu līgas mačā pret Šveices labāko vienību Bernes Young Boys angļu komandas galvenais treneris Žuzē Mourinju kārtējo reizi atgādināja par saviem panākumiem pagātnē.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka, pateicoties Beļģijas izlases futbolista Maruāna Fellaini vārtu guvumam kompensācijas laikā, Mančestras United otrdien UEFA Čempionu līgas grupu turnīra piektās kārtas mačā ar 1:0 pārspēja Young Boys.

Šī uzvara Mančestras komandai ļāva iegūt ceļazīmi uz UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālu.

"Dažiem maniem "talanta piekritējiem", kam patīk statistika, gribu atgādināt, ka visās savās 14 UEFA Čempionu līgas sezonās manis vadītās komandas ir izkļuvušas no apakšgrupas," pēc otrdienas spēles sacīja Mourinju, kurš iepriekš vadījis arī tādus klubus kā Porto, Londonas Chelsea, Milānas Inter un Madrides Real. "Neviena no manām vienībām nav cīņas beigusi jau pēc grupu turnīra. Sezonā, kad nespēlēju UEFA Čempionu līgā, es triumfēju UEFA Eiropas līgā."

Tiesa, otrdien nebija tālu, lai Mančestras klubs pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē trīs Eirokausu mačos pēc kārtas savu skatītāju priekšā negūtu vārtus.

"Pati svarīgākā lieta, ka esam izkļuvuši no grupas," apmierināts bija Mourinju, kurš šosezon saņēmis daudz kritikas par Mančestras United piekopto spēles stilu.

Zīmīgi, ka pēc Fellaini vārtu guvuma emocijas nespēja valdīt arī Mourinju, kurš pret zemi trieca spēlētāju dzērienu pudeļu turētāju.

H grupas kopvērtējumā pēc piecām kārtām pirmajā vietā ar 12 punktiem ir Itālijas komanda Turīnas Juventus, no kuras divus punktus atpaliek Mančestras United. Savukārt trešā ar pieciem punktiem ir Valencia no Spānijas, bet Young Boys ieguvusi vienu punktu un pēc nākamās spēles tai sezona Eirokausos būs noslēgusies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi