Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Naturalizētais futbolists Torress: Latvijas izlasē ir vairāki talantīgi spēlētāji

Latvijas a izlases sastāvā ir vairāki talantīgi spēlētāji, šīs komandas kvalitāte ir diezgan laba, uzskata naturalizētais argentīnišu pussargs Kristians Damians Torress.

Torress, kurš pārstāv SynotTip Latvijas futbola virslīgas čempioni Liepāja, par valsts pilsoni kļuva šīs vasaras sākumā, kad Saeima viņam piešķīra pilsonību par īpašiem nopelniem valsts labā. Tādējādi šobrīd spēlētājs oficiāli var pārstāvēt Latvijas nacionālo futbola izlasi, jo iepriekš Argentīnas valstsvienībā viņš nav spēlējis.

Latvijas izlases galvenais treneris Marians Pahars 31 gadu veco Torresu uz valstsvienību izsauca kā pašu pēdējo, jo vairāki citi futbolisti iedzīvojušies savainojumos. Pirmdien argentīnietis kopā ar nacionālo komandu aizvadīja pirmo treniņu, bet spēlētāji viņu uzņēmuši labi.

"Komandā esmu iejuties ļoti labi. Pirmajā treniņā satiku spēlētājus, kurus pirms tam nezināju. Visi futbolisti ir ļoti draudzīgi, arī treniņā jutos labi," žurnālistiem teica Torress. "Labi pazīstu izlases kapteini Kasparu Gorkšu, jo viņš arī spēlē Liepājā. Pieredzējušie futbolisti treniņā nāca pie manis un teica, lai pirmajā treniņā pārāk neiespringstu un spēlēju savu spēli. Arī gados jaunie valstsvienības spēlētāji bija ļoti pretimnākoši."

Latvijas futbola izlase septembra sākumā aizvadīs divas spēles. 2.septembrī Skonto stadionā notiks pārbaudes mačs pret Luksemburgas valstsvienību, kam pēc četrām dienām sekos pirmā 2018.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra cīņa viesos ar Andoru. Savukārt pēc tam divi mači šajā kvalifikācijā jau oktobrī būs mājās pret Fēru salām un Ungāriju.

"Latvijas izlase ir laba, tā pēdējās četrās spēlēs nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu. Tās sastāvā ir vairāki talantīgi futbolisti. Ceru, ka spēles pret Luksemburgu un Andoru turpināsies ar labiem rezultātiem. Kvalitāte komandā ir laba, turklāt pirmajā treniņā vairāki futbolisti vēl nemaz netrenējās, jo viņiem iedots brīvāks režīms pēc saspringtā virslīgas kalendāra," uzsvēra Torress.

Futbolists izteicās, ka šobrīd nav savā labākajā formā, jo bija iedzīvojies nelielā savainojumā, taču šobrīd viņš jūtas labi.

Torress jau vairākus gadus ir precējies ar Liepājas komandas trenera Mareka Zuntnera māsu, tomēr spēlētājs Latvijā pavadītajā laikā, pēc publiski pieejamās informācijas, nav iemācījies runāt latviski, bet savas latviešu valodas prasmes viņš pats nodēvējis kā "minimālas".

Pagājušajā sezonā Torress tika atzīts par Latvijas virslīgas čempionāta labāko pussargu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi