Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Olimpam pagaidu mājvieta Skonto stadionā

Futbola klubs Olimps/RFS ir vienīgais no deviņiem LMT virslīgā, kurš par savu īsti nevar saukt nevienu stadionu. Trešdien Rīgas komanda 11.kārtas spēli ar Latvijas čempionu FK Ventspils aizvadīs Skonto stadionā (sākums plkst.18).

Iepriekšējā kārtā Olimps/RFS dabūja pērienu Liepājā (1:5), taču zaudējuma rūgtums ar to nebija galā. Vismaz kluba vadībai ne. Dažās dienās bija jāatrisina tas, ko nav izdevies izdarīt vairāk kā trijos mēnešos — jāatrod stadions mājas spēlēm. Pērn Olimps/RFS tās aizvadīja Daugavas stadionā, taču tur iekrājās parādi. Olimps/RFS prezidents Raimonds Laizāns Dienai atzina, ka tie ir nomaksāti, taču šogad sadarbību neturpinās. Esot par dārgu.

Starp sezonām tika kalti plāni par spēlēšanu Latvijas Universitātes (LU) stadionā, kur zāliens ir labs, bet tribīnes un ģērbtuvēs ir katastrofālā stāvoklī. Kosmētiskie remontiņi nemīkstināja Latvijas Futbola federācijas pārstāvju sirdis, un licence stadionam netika izsniegta. Mēļo gan, ka lēmums varējis būt citāds, ja vien uz LU nebūtu sarosījušies arī debitanti Rīgas Daugava.

Pirmajās kārtās Olimps/RFS "izglāba" sezona agrais sākums, jo visas spēles notika vienuviet — Olimpiskajā sporta centrā. Pirmajā aplī Olimps/RFS tur aizvadīja trīs spēles, bet pārējās četras — viesos. Taču mūžīgi tā turpināties nevarēja, tāpēc nācās saukt talkā "vecāko brāli" — Skonto stadionu.

Taču arī šī zelta rezerve (tur UEFA spēles aizvadījis arī FK Ventspils) var nebūt mūžīga. LFF un Skonto prezidents Guntis Indriksons aizvien atklātāk runā, ka Skonto stadiona nojaukšana esot laika jautājums. Rīga var palikt muļķa lomā — bez stadiona ne tikai klubiem, bet arī valstsvienībai. (Šis atgādinājums gan nav jāsaprot kā atbalsts visiem, kuri kāro iegūt LU un/vai Daugavas stadionu uz ilgāku laiku.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LMT futbola virslīga. 11.kārta

Trešdien: plkst.18 Jūrmala-VV — Dinaburg, plkst.18 Tranzīts — Skonto, plkst.18 Olimps/RFS — FK Ventspils. Ceturtdien: plkst.18 Blāzma — Metalurgs.

Metalurgs 9 7 2 0 23-5 23
FK Ventspils 9 6 3 0 23-7 21
Skonto 9 7 0 2 28-10 21
Jūrmala-VV 8 3 2 3 11-14 11
Dinaburg 8 3 2 3 8-9 11
Olimps/RFS 8 3 1 4 8-10 10
Tranzīts 9 0 5 4 7-13 5
Daugava 9 0 3 6 9-27 3
Blāzma 9 0 2 7 3-25 2

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi