Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Koļinko līdz sezonas beigām spēlēs Bukarestes Dinamo

Latvijas futbola izlases vārtsargs Aleksandrs Koliņko vienojies par spēlēšanu vienā no slavenākajiem Rumānijas klubiem Bukarestes Dinamo, informē klubs.33 gadus vecais vārtsargs Bukarestes klubā spēlēs līdz sezonas beigām, taču pastāv iespēja vienošanos pagarināt. "Esmu ļoti priecīgs par to, ka izdevās pastiprināt sastāvu ar Koliņko.

Viņš ir labs vārtsargs, kurš karjeras laikā ir spēlējis gan Anglijā, gan Krievijā. Viņš vēlas sevi apliecināt Bukarestē," Dinamo kluba pārstāvis Kornels Teodoresku cer, ka Koliņko atlikušajā sezonas daļā klubam palīdzēs, jo savainojumu guvis pieredzējušais Rumānijas izlases vārtsargs Bogdans Lobonts.

Rumānijas čempionāta līderi otrdien izbraukumā ar 1:0 pieveica Otelul vienību, taču Koliņko vēl nebija pieteikumā. Viņa debiju jaunajā komandā paredz piektdien Bukarestes derbijā starp Dinamo un Steaua. “Tiešām jau gatavojos spēlei ar principiālajiem pretiniekiem. Rumānijas čempionāts beigsies jau pēc mēneša un tā man ir lieliska iespēja pilnvērtīgi pierādīt savas spējas. Parādīt sevi tā, lai pēc sezonas noslēgtu līgumu uz ilgāku termiņu,” ar lielām cerībām uz doto iespēju raugās Koliņko. “Esmu priecīgs, ka nokļuvu spēcīgā komandā ar bagātām tradīcijām. Sanāca tā, ka man šeit nokļūt palīdzēja tas, ka uzreiz divi Dinamo vārtsargi guva savainojumus. Komandai steidzami vajadzēja meklēt vārtsargu, kurš ir brīvais aģents,” atklājis Latvijas izlases vārtsargs.

Aleksandrs Koliņko, kurš šo sezonu sāka LMT Virslīgas klubā Olimps/RFS, Dinamo pievienojies kā brīvais aģents, jo viņam nebija līguma ar Latvijas klubu.

Dinamo klubā nesen spēlēja cits Latvijas vārtsargs Deniss Romanovs, taču viņam nekādi neizdevās izkarot vietu pamatsastāvā.

(papildināta ar trešo rindkopu)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi